自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

佩賢俾舅父 東閙,笑死我

子爵府

pat89 發表於 23-10-24 00:50

心都涼晒

子爵府

BuffetQueen 發表於 23-10-24 00:51
心都涼晒

又唔係人哋邊個,管生哂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我都心涼喎!

男爵府

pat89 發表於 23-10-24 00:50

題外話,我有幾集冇睇,講蘇杏璇離婚救舅父東,突然間舅父東就學堂畢業嘅?唔係話舅父東唔知考咗好多次定喺學堂做野咩?點解冇啦啦又考到?仲有fit佬去咗邊?

侯爵府

回覆樓主:

舅父東鬧得好,勁正

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

鬧得好
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

其實我覺得杰佬討阿芝都幾衰,成日吾緊吾緊咁,又成日無端端發佢脾氣。 明知阿賢對佢有意,阿芝介意,但佢一D都吾避忌,完全吾顧女朋友感受。

我係阿芝,一個對佢成日呼呼喝喝,一個對佢貼心温柔,咁大分別好難吾選擇好姐。

子爵府

pkc5115 發表於 23-10-24 02:12
其實我覺得杰佬討阿芝都幾衰,成日吾緊吾緊咁,又成日無端端發佢脾氣。 明知阿賢對佢有意,阿芝介意,但佢 ...

杰佬根本老粗一名,自以為是,冇咗佢都唔可惜

子爵府

Benbenmum 發表於 23-10-24 01:19
舅父東鬧得好,勁正

追住嚟鬧好好笑

大宅

回覆樓主:

超大快人心! 大家細個有冇睇過?好似cut左好多咁! cut到d情節講左就算冇咁好睇! 仲記得細個睇時,勁唔想杰佬同穎芝分手。 而家睇就覺得要早走早著啦!

珍珠宮

開心吸收勳章

raytem 發表於 23-10-24 08:29
超大快人心! 大家細個有冇睇過?好似cut左好多咁! cut到d情節講左就算冇咁好睇! 仲記得細個睇時,勁唔想 ...

直情啦,都唔珍惜穎芝,有乜都收收埋埋唔講,又成日發佢脾氣,雖然穎芝有時又確係煩咗D,所以唔一齊再揾過個係啱嘅。對住好姐又係死,湊仔咁!

男爵府

raytem 發表於 23-10-24 08:29
超大快人心! 大家細個有冇睇過?好似cut左好多咁! cut到d情節講左就算冇咁好睇! 仲記得細個睇時,勁唔想 ...

細個唔鍾意好姐,依家覺得好姐先係荀盤

pansy888hk    發表於 23-10-24 21:02

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實我覺得杰佬討阿芝都幾衰,成日吾緊吾緊咁,又成日無端端發佢脾氣。 明知阿賢對佢有意,阿芝介意,但佢 ...

我都睇唔明點解對佢咁衰嘅,唔係真心鍾意芝嘅咩

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pepper_mama 發表於 23-10-24 01:09
題外話,我有幾集冇睇,講蘇杏璇離婚救舅父東,突然間舅父東就學堂畢業嘅?唔係話舅父東唔知考咗好多次定 ...

無,呢d過場得好快,最鍾意睇舅父同兩隻馬騮,笑死

goldpiglet    發表於 23-10-24 09:23
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pat89 發表於 23-10-24 02:26
杰佬根本老粗一名,自以為是,冇咗佢都唔可惜

之前果幾集先過份,緊張kitty仲緊張過自己,唔知佢想點
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

而家睇番,阿杰個角色D脾氣好差,衝動又燥狂,難怪顈芝離開佢。

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

杰佬脾氣好差,成日唔緊唔要咁,比我係穎芝一早走人,仲咁有心機湊佢咩!你自己王子病就醫好先識女仔啦,唔係個個女仔都係你隻狗囉。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

杰佬咁大脾氣,真係好難頂

侯爵府

我係餓底 發表於 23-10-24 08:38
我都睇唔明點解對佢咁衰嘅,唔係真心鍾意芝嘅咩

應該有自卑成份,開頭未追到手都會氹下芝幫佢變靚啲,追到手就當咗自己人唔再花心思,到芝越嚟越進步,自己仲係原地踏步就心生不悅。舊時嘅男士通病

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊