自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

其實好鍾意一個人又被分手應該超級痛苦,會成日想揾佢,想復合,總之就喊到死去活來,死纏爛打咁。。。不過除咗係咁喊同揾人傾訴下,都無野可以做到,出去做運動,識朋友係好重要,讀下書,返工消磨下自己時間體力,慢慢就會習慣無咗呢個人,無咁傷心,識過另一個啱自己的,回望只係人生過客

大宅

酥皮湯 發表於 23-11-11 23:34
我真係好後悔,當初佢話會同我結婚,我至肯同佢做,而且佢對我最好就係同我做嘅時候
...

男人氹上床乜嘢甜言蜜語都講得岀,大個女啦無隻豬無乜嘢嘅,人生階段嚟

珍珠宮

酥皮湯 發表於 23-11-1 23:50
我每一日都做唔到任何嘢
之前有諗過讀返書,但我放唔低前度
工作方面,我返工分分秒秒都諗住佢

失去一個愛佢嘅人,係佢嘅損失

我唔記得原文係點:如果要你進入一個麥田,走過嘅路唔能夠回頭,只能摘下一支你覺得最長小麥,如果摘得太早,到後段的路會發現更長的小麥(你現在覺得佢係最好唔想無左佢,只係因為你未行到未來,會遇到更好的人)

你只是一時之間唔習慣一個人,比d時間

時間之光: 如果難以忘記傷口,記得不要追究,學會從時間中找到出口,一生不會白走

前進便讓自尊心放開,告別從前總是不易,愛不是場定成敗的比賽

去個旅行,行開一下,見下唔同的人和事

加油!

珍珠宮

酥皮湯 發表於 23-11-11 21:27
我應該無可能識到第二個,其他男仔一定會介意我已經無咗第一次

你可能好細個。現在如果介意個女仔唔係第一次,佢都幾難娶老婆

男爵府

酥皮湯 發表於 23-11-11 23:34
我真係好後悔,當初佢話會同我結婚,我至肯同佢做,而且佢對我最好就係同我做嘅時候
...

男人的說話唔好信,我覺得你前男友都係騎牛揾馬,賤人無容置疑。

除了戀愛,你還有好多事值得去經歷,例如享受美食,出去看一下世界之大,為自己而活,不開心的情緒只是一時而已,上星期我也在經歷中,但現在我為其他事而煩惱了。

願你能實現你想擁有的生活。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊