自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

之前油管睇開既youtuber 原來都有抖音跟住見佢地直播帶貨, 我次次都忍唔住手要跟買
有無人同我一樣, 双十一真係要管好的己對手

大宅

2024年龍年勳章

blackberry 發表於 23-11-5 13:52
之前油管睇開既youtuber 原來都有抖音跟住見佢地直播帶貨, 我次次都忍唔住手要跟買
有無人同我一樣, 双十一 ...

有買,不過都是買需要的

珍珠宮

blackberry 發表於 23-11-5 13:52
有無人同我一樣, 双十一 ...

無試過,覺得直播好煩,要睇主播吹水,不如上淘寶買,慢慢選,慢慢比較先比錢

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇,屋企已盡量清减無謂野

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

angiehouse 發表於 23-11-5 16:08
無試過,覺得直播好煩,要睇主播吹水,不如上淘寶買,慢慢選,慢慢比較先比錢
...

我睇開既主播都係己經睇左幾年, 鍾意佢地本人先跟買佢地的貨, 所以唔覺煩
我淘寶都有買呀

翡翠宮

bluesnow2008 發表於 23-11-5 15:59
有買,不過都是買需要的

我買果時都覺得需要 或者想送俾朋友

男爵府

回覆樓主:

喺香港點樣先裝到抖音?

複式洋房

可以用咩俾錢?平過淘?

翡翠宮

蚊毛 發表於 23-11-5 18:25
喺香港點樣先裝到抖音?

我google 打啦音應用程式就有啦

翡翠宮

sausaubaby 發表於 23-11-5 18:28
可以用咩俾錢?平過淘?

我用支付寶,

睇吓係乜貨啦, 都要格下價先既
我買好多內地牌子運動用品, 會比淘平
不過都係要睇帶貨人本身有無拎到好價錢

翡翠宮

回覆樓主:

99一對鞋係咪抵先
質量真心好
attach0/tmp/phpXff3ux

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

有試過

男爵府

用蘋果機在抖音比唔到錢

翡翠宮

delll 發表於 23-11-5 19:20
用蘋果機在抖音比唔到錢

要在戶口先設定支付方式,應該唔關蘋果事,不過我就唔知點解用唔到抖音支付,只可用支付寶

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊