夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Done

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

保重,呢刻bb同自己緊要。
女既塔你老公糖,2個拍過拖?
定曖昧?

複式洋房

MRS.KAREN 發表於 23-11-6 15:48
保重,呢刻bb同自己緊要。
女既塔你老公糖,2個拍過拖?
定曖昧?

佢話佢哋根本唔識,只係friend搭friend行過幾次山,連電話都冇無個種(我老公嘅口供),但係我覺得如果真係幾面之緣,唔會係呢個面口走埋嚟然後有呢個舉動

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

memewinwinme 發表於 23-11-6 16:01
佢話佢哋根本唔識,只係friend搭friend行過幾次山,連電話都冇無個種(我老公嘅口供),但係我覺得如果真係 ...

都比反枝水個空姐啦,
之後再睇睇仲有無野發生,比我會暫時係咁,
有工作繼續做,儲多個錢,萬一有咩事,錢最大保障。

伯爵府

memewinwinme 發表於 23-11-6 15:38
今日原本開開心心,同老公,媽媽,阿姨坐國泰八個鐘飛機一齊返香港,點知起機就遇到呢件事,我同老公坐好啱 ...

水又拎,毛巾又唔拎,咩服務

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

呢位空姐唔值得令你唔開心,佢同你c6未必有野,放鬆d

子爵府

畀面勳章

yaubb2014 發表於 23-11-6 18:25
水又拎,毛巾又唔拎,咩服務

又真係好奇怪。。唔係應該一視同仁咩?!

複式洋房

陳小b 發表於 23-11-6 20:29
又真係好奇怪。。唔係應該一視同仁咩?!

支水我老公無要求的,係個空姐特登由頭等機倉自己送上泥

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

memewinwinme 發表於 23-11-6 15:38
今日原本開開心心,同老公,媽媽,阿姨坐國泰八個鐘飛機一齊返香港,點知起機就遇到呢件事,我同老公坐好啱 ...

妳俾番支水個空姐,佢咩反應?

男爵府

其實會唔會個空姐係服務頭等,見識得你老公,偷走過嚟一下比支水打個招呼就走,你叫佢比毛氈,佢去拎唔啱規矩,咪叫你搵返負責你嗰區嘅空姐,有幾無面?有無需要係咁喊?你想你老公嗰下點做好呢?
定其實老公本身有其他嘢令你覺得佢出面有第2個?

子爵府

可能你懷孕情緒比較敏感,其實就好少事啫,喊咁耐都對自己身體唔好

大宅

咁搞笑,明明服務緊商務個啲又點解會見到你老公,然後特登行過嚟

侯爵府

chengcheung 發表於 23-11-7 00:41
可能你懷孕情緒比較敏感,其實就好少事啫,喊咁耐都對自己身體唔好

認同,可能樓主懷孕比較敏感,當然女既好擺明有心,但樓主應該表現得大方啲,水照要,仲咩要還支水咁小家?比個小三覺得你怕左佢,仲要出埋口術話一家三口都唔飲,就真係多左,個空姐唔會難堪,最難堪無面個個係你先生呀,比著你對住個老婆日日搵黎嘈,即係推佢搵小三訴苦

水晶宮

回覆樓主:

其實你老公有咩反應?
如果你老公對佢無反應,又唔係同佢有路,咁其實好少事啫
原本我又唔覺你好無面,不過之後你又喊又嘈又比返支水人又講咁多說話,就由好少事變成凸顯自己小家無面喇
比着我,我會支水原封不動放返喺原位,同老公繼續攬攬錫錫,手挽手開心笑住落機

複式洋房

KILW 發表於 23-11-7 00:11
其實會唔會個空姐係服務頭等,見識得你老公,偷走過嚟一下比支水打個招呼就走,你叫佢比毛氈,佢去拎唔啱規 ...

的確我有咁諗過,當然可以係好似你咁講,其實重點唔係支水,係佢地背后既關係,可能因為去旅行前我曾經收過佢前女友主動發出既friend request,而當時佢又話係咩都唔知,我將啲事加埋,無限咁多既想象,再加上bb就嚟出世,有好野我諗得好深好遠,如果三日唔埋兩日又有啲咁既女人drama咁以後忍得幾多次?所以個下子我咪忍唔到情緒爆發。。

複式洋房

KILW 發表於 23-11-7 00:11
其實會唔會個空姐係服務頭等,見識得你老公,偷走過嚟一下比支水打個招呼就走,你叫佢比毛氈,佢去拎唔啱規 ...

的確我有咁諗過,當然可以係好似你咁講,其實重點唔係支水,係佢地背后既關係,可能因為去旅行前我曾經收過佢前女友主動發出既friend request,而當時佢又話係咩都唔知,我將啲事加埋,無限咁多既想象,再加上bb就嚟出世,有好多野我諗得好深好遠,如果三日唔埋兩日又有啲咁既女人drama咁以後忍得幾多次?所以個下子我咪忍唔到情緒爆發。。

複式洋房

free2020 發表於 23-11-7 03:50
認同,可能樓主懷孕比較敏感,當然女既好擺明有心,但樓主應該表現得大方啲,水照要,仲咩要還支水咁小家 ...

呢件事係好小,不過加埋事前發生既事,我個下忍唔到,連老公自己都話個空姐咁做好怪,佢其實大可以當刻拒絕,佢自稱同佢唔算認識,咁會唔會係個空姐先係多左,我係經過空姐同事還返俾佢,連其他空姐都話佢咁做唔啱規矩,係唔會隨便攞水一大支起泡水俾經濟艙客人的

複式洋房

Nbs 發表於 23-11-7 08:19
其實你老公有咩反應?
原本我又唔覺你好無面,不過 ...

你咁樣講都啱,只係加加埋埋之前咁多事,個吓諗唔到咁多嘢,咁聰明嘅方法,但係我真係做唔到,我成個腦都係比較多BB同我嘅未來

複式洋房

Nbs 發表於 23-11-7 08:19
其實你老公有咩反應?
原本我又唔覺你好無面,不過 ...

我開始喊嗰吓,同埋同佢講點解唔開心嗰陣,佢嘅反應就係話我黐線發神經同埋有病,佢表現得好嬲,老羞成怒,返到屋企佢就覺得自己做錯事,係咁想同我和解,但我一句說話都無同佢講,因為我一出聲,佢就話係我黐線我有問題,所以我傾都唔想傾,我琴晚都返咗我阿媽度瞓,費事對住佢情緒唔好

水晶宮

memewinwinme 發表於 23-11-7 08:35
你咁樣講都啱,只係加加埋埋之前咁多事,個吓諗唔到咁多嘢,咁聰明嘅方法,但係我真係做唔到,我成個腦都 ...

慢慢學下喇,唔好用大肚情緒敏感d 做藉口
你老公咩都無做過,佢好委屈啫(除非佢個底好花啦)
男人好怕女人煩。你哭哭啼啼咁,第一次都仲氹下你,多幾次係咁佢就會覺得你好煩㗎喇

(P.S. 睇埋你第二個回覆,你老公已經覺得你好煩喇。你仲要反應大到唔返屋企瞓。。。)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊