自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kwhkwh 發表於 24-4-24 19:27
SoSIM 儲值卡 | $33 香港本地或外遊數據一卡通行 | 無合約無行政費 (sosimhk.com)

我已轉左. so sim 我嫌 ...
請問valueGB可唔可以帶號轉台?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

天天天藍 發表於 24-4-24 22:28
請問valueGB可唔可以帶號轉台?
可以。download 佢個app 跟指示轉.

天天天藍    發表於 24-4-25 08:45
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

象牙宮

kwhkwh 發表於 24-4-24 19:27
SoSIM 儲值卡 | $33 香港本地或外遊數據一卡通行 | 無合約無行政費 (sosimhk.com)

我已轉左. so sim 我嫌 ...

valueGB, 那里买年卞?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

yeikaki 發表於 24-4-24 16:24
me2, 出ssp 買, $90 only, 77G 本地數據 / 年

$90 only, 77G 本地數據 / 年。SSP 才有?
HK Mobile 77GB 4G LTE 365日香港數據年咭?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

公爵府

333s 發表於 24-4-25 15:43
$90 only, 77G 本地數據 / 年。SSP 才有?
HK Mobile 77GB 4G LTE 365日香港數據年咭?

周圍都有得買,但我去 ssp 買過, $90 only, 可能有其他地方更平。

象牙宮

yeikaki 發表於 24-4-25 15:53
周圍都有得買,但我去 ssp 買過, $90 only, 可能有其他地方更平。

對不?

理性討論交流者。

公爵府

333s 發表於 24-4-25 18:29
對不?

yes

大宅

回覆樓主:

到期要keep號碼都係要充值

公爵府

發表於 7 天前 |只看該作者
333s 發表於 24-4-25 18:29
對不?