自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

cushion會唔會好快用晒?

goldpiglet    發表於 23-11-16 23:19

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

CDP粉底我用過,幾個鐘塊面變灰暗

水晶宮

cbeyond 發表於 23-11-25 08:54
幾年前既事, 當時無咁多花水, 係用玫瑰花水。
現在, 花水超多款,我覺得可以根據皮膚去用, 好似積雪草 ...

睇左你好多關於純露post, 我都忍唔住淘左支f既純露,等收貨

水晶宮

小mama 發表於 23-11-24 12:00
謝謝,我都唔記得我有部導入機

我買左雪花秀cushion 唔知係咪面太乾,一拍上去紋出晒黎,仲要浮粉,愈補 ...

我都想買呢個cushion, 咁差?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊