自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

牛年勳章

新華社昨日引述中國公安部消息,被中方公開通緝的緬北電訊網絡詐騙犯罪集團重要頭目明國平、明菊蘭和明珍珍已被抓獲並移送中方公安機關,澎湃新聞指集團首腦、新四大犯罪家族之一明家的頭目明學昌自殺身亡。另一邊廂,四大家族之首的白家,則傳出家族乘坐直升機逃亡時被炮彈擊中,家族頭目白所成的兒子白應蒼、女兒白應蘭和另一女兒的丈夫曹強力據報命喪。

支持中國政府下定決心,不清除電騙,絕不收兵 !

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

徹底殲滅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

尋晚睇新聞, 話政府軍比人圍, 乜當地政府軍咁弱?
放下自在

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

電騙集團、近年真係太離譜、日日都收到電話~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

cattz288 發表於 23-11-17 09:12
尋晚睇新聞, 話政府軍比人圍, 乜當地政府軍咁弱?

聯盟軍話:打到那裡,政治工作便到那裡
即係霸山頭

珍珠宮

有話姓白果個唔肯定係咪喺直升機上嘅

翡翠宮

畀面勳章

因為電影爆光緬甸詐騙集團,令遊客減少兼影響國家聲譽,所以緬甸政府終於肯出手?
日日是好日

珍珠宮

之前睇yt, 話以前有個吾知咩軍人之後,要去纖滅緬甸詐騙集團及器官買賣集團,吾知關吾關呢件事,阿爺吾知有無後台幫下手呢

子爵府

mother904 發表於 23-11-17 09:18
因為電影爆光緬甸詐騙集團,令遊客減少兼影響國家聲譽,所以緬甸政府終於肯出手? ...

唔係政府軍
係緬北同盟軍搞緊武裝革命,順便清埋當地詐騙集團

子爵府

loved 發表於 23-11-17 09:20
之前睇yt, 話以前有個吾知咩軍人之後,要去纖滅緬甸詐騙集團及器官買賣集團,吾知關吾關呢件事,阿爺吾知有 ...

中國官方表面係呼籲停戰和談,實際上應該支持打擊犯罪集團

水晶宮

回覆樓主:

死不足惜

翡翠宮

畀面勳章

Adiezz 發表於 23-11-17 09:22
唔係政府軍
係緬北同盟軍搞緊武裝革命,順便清埋當地詐騙集團

武裝革命?又移送罪犯去中國,暗示中國同盟軍有計傾?

睇黎緬甸局勢有排亂
日日是好日

男爵府

回覆樓主:

果敢地理位置被緬甸封鎖,難於發展,以前一向靠賭毒,不要對同盟軍寄予太大期望,但當前阿爺是支持嘅。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

loved 發表於 23-11-17 09:20
之前睇yt, 話以前有個吾知咩軍人之後,要去纖滅緬甸詐騙集團及器官買賣集團,吾知關吾關呢件事,阿爺吾知有 ...

今次主要是、阿爺在背後發功~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

公爵府

有無賴人包?件事係點?中國係咩角色?好似好复雜咁

子爵府

mother904 發表於 23-11-17 09:26
武裝革命?又移送罪犯去中國,暗示中國同盟軍有計傾?

睇黎緬甸局勢有排亂

中國需要保護當地人民安全,當然要同同盟軍傾

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

根本係呢個國家(緬)有問題, 滅了這幾家, 好快有新團夥.

珍珠宮

做得好!

侯爵府

回覆樓主:

嗰啲主腦全部都係姓明, 簡直就係當家族生意咁做, 好難得成個家族都咁無人性。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

原來係真,我朋友之前美食網上識左個四川仔,熟左後個男人話比佢聽其實佢比朋友呃左去kk, 一日只比一餐佢食。佢話屋企比左30萬先對佢好d, 有一日三餐但唔比佢走。個男人話大陸好重視救中國人所以依家唔敢亂黎,,佢話之前隔離座跳左兩個中國人落黎,個男人話大陸果邊攜手同緬甸打仗救緊d中國人。佢話唔會再比錢,話應該就黎會比人救。佢話園內好大規模,仲會出通告

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊