在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

newchun 發表於 23-11-20 15:44
想去邊忽?我地想去多次北海道
北海道正, 我都想去, 幾年前去係落大雪呀。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

newchun 發表於 23-11-20 15:41
我地 like 去日本

我老公都係,

之前去澳洲,佢話而家唔會再去,
退休睇吓心態有冇變先,
悶到嘔

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

newchun 發表於 23-11-20 12:16
我估唔駛3日回港 佢專登飛過去睇機械廠咋,如果真係要去,我老公話要捉埋老細去,等老細講價,我 ...

咁咪即係睇完就即走

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

htts 發表於 23-11-20 13:02
你係果樹返工架?

里唔豬架???

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

早晨

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

各位早晨

侯爵府

chrischo2002 發表於 23-11-20 12:07
我封信其實可以寫effective 星期一,咁我就有埋星期日,
但而家是口頭叫我星期五,咁到星期五,我無理由蝕 ...

您要返埋星期一先可以拎到六,日的人工架

水晶宮

99-01 發表於 23-11-21 08:26
您要返埋星期一先可以拎到六,日的人工架

其實我係7日通知,信係寫22號,
佢要我留,咁我話最多到星期五,
但當刻無諗到其實我是短週,
所以先同佢講。
否則我一早寫effective 是星期一。
不過我昨日早上時都諗,點樣捱,因為都已經唔直接叫我去搵工友,
加上同個位工友已經到面左左階段,
留不了!

侯爵府

回覆樓主:

早晨

侯爵府

chrischo2002 發表於 23-11-21 08:31
其實我係7日通知,信係寫22號,
佢要我留,咁我話最多到星期五,
但當刻無諗到其實我是短週,

唉。。扮工小人多真煩 或者去下鵝頸Q行返轉囉

水晶宮

99-01 發表於 23-11-21 08:34
唉。。扮工小人多真煩 或者去下鵝頸Q行返轉囉

啲人真係好Q串 ,惡過人

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早晨

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早晨

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 23-11-21 07:17
早晨

早晨非

雲母殿

chrischo2002 發表於 23-11-21 08:03
各位早晨

早晨汀

雲母殿

99-01 發表於 23-11-21 08:33
早晨

早晨9

雲母殿

htts 發表於 23-11-21 08:51
早晨

早晨tt

寶石宮

pomanlife 發表於 23-11-20 20:57
里唔豬架???
我點解會知

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 23-11-21 09:02
早晨tt
今日有個韓星來HK, 好想去見真身, 係咪咁靚仔.

雲母殿

htts 發表於 23-11-21 09:06
今日有個韓星來HK, 好想去見真身, 係咪咁靚仔.

邊個呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊