懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

下個月就開刀, 我見大牌都有, 有冇話揀邊隻最好?

複式洋房

我揀hipp,有機得佢係咋

複式洋房

仁安而家有邊幾隻?我而家36週都係仁安生

複式洋房

回覆 Heyinfly 的帖子

如果會餵母乳可以睇HIPP, 同人奶都似, 唔怕之後唔肯飲

複式洋房

####-21 發表於 23-11-26 22:51

如果會餵母乳可以睇HIPP, 同人奶都似, 唔怕之後唔肯飲

呢個就係我揀HIPP最大原因! 開刀之前仲心思思2揀1 , 最後見佢有機又有成3安咁多, 之後我B就食到而家! 不經不覺就上星期就滿月左! 不過我係單支咁買, 飲完再買

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/Linberg%27s-Limited/s/H6924001/%E6%AF%8D%E5%AC%B0%E8%82%B2%E5%85%92/%E6%AF%8D%E5%AC%B0%E8%82%B2%E5%85%92/%E5%AC%B0%E5%85%92%E5%A5%B6%E7%B2%89/%E7%AC%AC1%E9%9A%8E%E6%AE%B5/%E6%9C%89%E6%A9%9F%E5%AC%B0%E5%85%92%E9%85%8D%E6%96%B9%E6%B0%B4%E5%A5%B6-90%E6%AF%AB%E5%8D%87-%E5%96%AE%E6%94%AF%E8%A3%9D-%E5%90%AB1%E5%80%8B%E7%84%A1%E8%8F%8C%E7%8D%A8%E7%AB%8B%E5%A5%B6%E5%92%80-%E6%9C%80%E4%BD%B3%E9%A3%9F%E7%94%A8%E6%97%A5%E6%9C%9F-2024%E5%B9%B42%E6%9C%8829%E6%97%A5/p/H6924001_S_2371-05_B

複式洋房

回覆 Siuyuf 的帖子

其實我覺得水奶幾方便, 特別係出街唔使咁麻煩

複式洋房

sunnyngchi 發表於 23-11-28 18:20
回覆 Siuyuf 的帖子

其實我覺得水奶幾方便, 特別係出街唔使咁麻煩
+1 我個陣都係上去hipp website, 一箱箱24支咁訂返黎

https://shop.hipp.com.hk/zh_hk/product-category/hmp-milk/combiotic-liquid-milk/

複式洋房

我有餵過enfinitas水奶,朋友話仁安都有,呢隻個配方近人奶,如果你遲啲會餵人奶補奶粉,餵返同一隻會易夾d

複式洋房

2021可愛聖誕B勳章

hipp啦…我幾個親戚都係餵呢隻有機,飲左之後適應得好好,同出左院全人奶嗰陣時一樣,所以遲d復工我都諗住補隻呢隻

大宅

LovelyEsya 發表於 23-12-1 13:36
我有餵過enfinitas水奶,朋友話仁安都有,呢隻個配方近人奶,如果你遲啲會餵人奶補奶粉,餵返同一隻會易夾d ...

我自己都係俾BB食呢隻, 佢同人奶都夾得好好

洋房

lukelkiller 發表於 23-12-24 23:44

hipp啦…我幾個親戚都係餵呢隻有機,飲左之後適應得好好,同出左院全人奶嗰陣時一樣, ...
我都係,依家city super都有得單賣水奶,出街方便左好多

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊