網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

只懂在拼多多揀貨買, 見有很多優惠劵, 但其實是否不用理? 因為入面價錢好像還貴些
另外, 如想找貨品, 點解出現很多不對的在版面, 搜尋有什麼技巧?

翡翠宮

回覆樓主:

我有買開省錢月卡,專頁內有優惠券或者折扣,我最常用係「每日神券」同「天天折扣」。
attach0/tmp/phpxRecRX

翡翠宮

回覆樓主:

搜「超级省」,進入「神券中心」,又有好多筍券攞

付款就揀張勁多回贈嘅銀聯信用卡,綁雲閃付畀錢。
attach0/tmp/phphk8yCR

子爵府

oasis18 發表於 23-12-1 11:43
只懂在拼多多揀貨買, 見有很多優惠劵, 但其實是否不用理? 因為入面價錢好像還貴些
另外, 如想找貨品, 點解 ...

我都係今年双11 先開始研究拼多多,拼多多會根據你最近瀏覽和收藏物品超多次重覆出現.

如果你想揾指定貨品,最好搜尋字包括品牌名稱,在搜尋結果其中一個最高相關㩒入去,再click 名稱搜尋多一次就可以就同一件貨品在不同店舖格價

或者在淘寶以前買過,儲存圖片在手機後,上拼多多用圖片搜尋

優惠券我只係用過双11/双12活動領券

大宅

回覆樓主:

搜jjj有三單挑戰,都有優惠
attach0/tmp/phpqx8tc4

男爵府

我就少用佢d券, 因為一來用得佢券都係商城個正貨,會貴d, 除非我又要買佢d貨, 否則唔會買

另外月費券有買過, 除非通常用, 否則好易唔記得, 月費券限一日一張, 幾煩下

象牙宮

oasis18 發表於 23-12-1 11:43
另外, 如想找貨品, 點解 ...

任何平台 有优势、劣势

拼多多 优势

1. 不用郵費。
2. 可以單买 1件。2元至10元 都能买到。先試下先。
3. 百亿补贴 運費平台出。

拼多多 劣势
沒有客戶。
好多貨品 沒有呎寸明細。

價格和 淘宝一樣。有貴, 有平。

如果想 try, 拼多多。 預左風險。 亏多少心中有數。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊