親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

pauline_c 發表於 24-3-16 17:58
擄程係 ctrip.com,我喺 Trip.com 訂桔子,接待港澳嘅。
有 d 酒店接待港澳同國內同胞,房價可能有分別
...

Thanks

大宅

333s 發表於 23-12-6 13:45
廣州 3夜,有咩推介?
廣州酒店 3晚 一千內港元。
剛去完,住喆啡酒店,近北京路步行街,近地鐵站,大約五分鐘路程,食住玩都方便,廣州鐵路博物館,廣州地鐵博物館,廣州塔,廣州博物館,廣州圖書館,珠江夜遊,適合一家人去玩,酒店樓下行過去街口D椰子燉湯幾好飲😊

大宅

333s 發表於 23-12-6 13:45
廣州 3夜,有咩推介?
廣州酒店 3晚 一千內港元。
剛去完,住喆啡酒店,近北京路步行街,近地鐵站,大約五分鐘路程,食住玩都方便,廣州鐵路博物館,廣州地鐵博物館,廣州塔,廣州博物館,廣州圖書館,珠江夜遊,適合一家人去玩,酒店樓下行過去街口D椰子燉湯幾好飲😊

子爵府

pauline_c 發表於 24-3-6 12:20
原來深圳寶安間亞朵去機場好方便,有機會去住吓先 ~

請問你係米指深圳寶安機場懷德地鐵站亞朵X酒店 呢間,
去機場有幾方便架 ? 酒店有無專車接送去深圳機場 ?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

kittykwok385 發表於 24-4-15 19:49
請問你係米指深圳寶安機場懷德地鐵站亞朵X酒店 呢間,
去機場有幾方便架 ? 酒店有無專車接送去深圳機場 ?

係呀 ~ 位置幾近機場,唔知有無 shuttle,不過打車都好方便。

kittykwok385    發表於 24-4-16 06:41

男爵府

回覆 pauline_c 的帖子

第一次去廣州,麻煩jn幫忙一吓,如果去永慶坊、上下九街及北京路, 應該在哪個地鐵站出?謝謝先

珊瑚宮

kkyu166 發表於 24-5-5 18:32

第一次去廣州,麻煩jn幫忙一吓,如果去永慶坊、上下九街及北京路, 應該在哪個地鐵 ...

download 百度/高鐵apps

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

kkyu166 發表於 24-5-5 18:32

第一次去廣州,麻煩jn幫忙一吓,如果去永慶坊、上下九街及北京路, 應該在哪個地鐵 ...

用高德地圖搜尋

洋房

發表於 7 天前 |只看該作者
呢間酒店一晚300人仔,性價比高
https://youtu.be/x3Llng0xcSk?si=woWJ7jpD3QgyVewW

333s    發表於 4 天前

男爵府

發表於 5 天前 |只看該作者
回覆 CrabPincers 的帖子

請問 桔子酒店附近搭地鐵方便嗎 我想去 永慶坊、上下九路街及北京路, 因第一次去,唔係好識路,麻煩jm幫忙。 如果住呢間酒店是否在廣東南站 ,方便些。 謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊