自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

LekGirl 發表於 23-12-12 20:05
你冇睇錯,雖然係唔係個儍佬追過馬路,但根本睇唔到Jenny當時做緊咩嘢,而且開頭兩個人仲好似有講嘢咁,之 ...

睇住個女人指手劃腳,跟住個男人先出手

子爵府

ansonbbb 發表於 23-12-12 20:02
個女人都有問題啦,除非係回家必經之路,如果明知會被打,仲行嗰邊
個女人見到佢都無立即走,有古怪
...

佢仲揮出左右拳同左右跳
好明顯係她挑釁個露宿者
個女人仲話要克服心理障礙
抵佢俾露宿者打啦,自己攞嚟賤
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

eightnine89 發表於 23-12-12 19:57
有無人睇清楚Jenny d片
佢係不段挑釁個露宿者先
睇完今集,好明顯係Jenny 挑釁露宿者啦!目的要係要趕走個露宿者,扮賣慘利用東張西望達成佢地目的。
根本係一group 人嚟,話影響樓價吖嘛!Jenny 日頭挑釁,另一個女人就夜晚報警投訴影響居住環境,冇人睇樓。

pansy888hk    發表於 23-12-12 23:06

子爵府

honeyBB 發表於 23-12-12 20:07
睇完今集,好明顯係Jenny 挑釁露宿者啦!目的要係要趕走個露宿者,扮賣慘利用東張西望達成佢地目的。
根本 ...

你都講得幾有道理
不過個險好大喎,為咗層樓,咁畀人打法?
我唔係質疑你,不過我真係唔敢想像有女人會咁樣犧牲

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

睇片根本係個女人有問題,走埋去鬼鬼鼠鼠,啲行為動作根本喺度挑釁個露宿者,等人哋打佢,我覺得佢係睇唔順眼個露宿者喺度,扮晒慘,扮可憐想人哋捉咗個露宿舍走!

個女人人格先係真正衰格!

珍珠宮

Rainyok 發表於 23-12-12 20:07
佢仲揮出左右拳同左右跳
好明顯係她挑釁個露宿者

個女人講d吾講d就肯定既,應該一早有牙齒痕,個女人特登去撩交打扮弱者,點知比東張影到,個女人重講大話,現晒形,擺明想踢走個男人(雖然露宿都吾岩)

珍珠宮

個露宿者都唔似好暴力,佢只係鎖住個女人。
東張班男人叫佢,佢都無話鬧人攻擊咁。
反而阿Jenny 就好扮嘢咁。 佢響地下那種都唔係好驚的反抗。佢無反抗,救命都無叫。有幾個人響度,如果真係好驚唔叫旁邊的人幫手?

男爵府

香蕉煎餅 發表於 23-12-11 20:30
似jenny自己行過去搞人啲野,自己申請

好明顯啦
仲比警察拉左

pansy888hk    發表於 23-12-12 23:07

大宅

2024年龍年勳章

露宿者唔啱,但個Jenny都好有問題,特登挑釁,先撩者賤

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

東張應該播番段片俾個女人睇,明係佢挑釁先

侯爵府

畀面勳章

Jenny真心衰,挑釁露宿者,想搞大佢等警察捉走露宿者,東張都影到佢指手畫腳,仲話想克服心理
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

cupid0627 發表於 23-12-12 20:12
你都講得幾有道理
不過個險好大喎,為咗層樓,咁畀人打法?
我唔係質疑你,不過我真係唔敢想像有女人會咁 ...
放心啦!睇片佢身邊安插晒人啦!咁多人圍住叫停手,但就冇人出手拉開佢地,左右兩個男人都分開到啦!成班人就掛住拍片影相。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢戴手套好明顯就係想郁人哋d嘢,唔理你係咪唔滿意個露宿者影響市容,你自己去搞人,人哋還擊都正常,香港成街都係人,點會只係target 你一個? 佢都唔係真係咁無辜啦

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

似係2個人之前已經有過節,唔一定係個露宿者錯晒

子爵府

又唔怪得晒Jenny, 露宿者見到佢行過去,但Jenny見到露宿者仲行入草叢‘好多時間比佢走

水晶宮

Cinken 發表於 23-12-12 19:59
我反而覺得那位女士所講未必係事實的全部

係,佢講野有保留,冇講事緣起原點引起。明知會比人打都要特登行,唔抵幫

大宅

honeyBB 發表於 23-12-12 20:07
根本 ...

謎底終於解開

水晶宮

回覆樓主:

個女人講大話即身有屎,係度大叫好痛覺得佢係專登咁大叫

男爵府

畀面勳章

misslo 發表於 23-12-12 22:49
Jenny真心衰,挑釁露宿者,想搞大佢等警察捉走露宿者,東張都影到佢指手畫腳,仲話想克服心理
...

呢個Jenny真係衰格,自己挑釁人仲喺度賣慘佢仲要講到露宿者無啦啦打佢,好彩有片影到
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Rainyok 發表於 23-12-12 20:07
佢仲揮出左右拳同左右跳
好明顯係她挑釁個露宿者

咪係囉
睇埋今集就抵佢食
明知人地唔正常仲去挑釁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊