影視娛樂

跳至

首頁
45678...9

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 24-1-8 14:59
禽獸不如就係喱D, 其實世界上最殘暴嘅就係人類, 成日話獅子老虎兇殘, 但佢地只係為生存, 飽肚, 捕捉獵物係 ...

佢睇到警察死左,仲癲笑。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-1-8 15:08
一定有
絕對有
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-1-8 15:09
佢睇到警察死左,仲癲笑。
無左對腳同一隻手都仲咁癲, 好彩唔郁得, 咁變態, 仲要咁有錢, 大把人會被害 (如果現實真有其人的話)

珍珠宮

金材昱同金智勳兩個演變態人士真係好得, 幾時佢兩個再合演做變態

珍珠宮

fanny590 發表於 24-1-9 16:44
金材昱同金智勳兩個演變態人士真係好得, 幾時佢兩個再合演做變態
簡直係佢地拿手好戲, 現實好難有咁型嘅變態殺手

珍珠宮

金智勳年輕時幾靚仔喎, 當然而家都靚佬 原來又係學霸, 國小到國中都係三名之內, 從未跌出三名, 大學四年都攞全額獎學金, IQ 150 , 好彩佢做藝人唔做變態殺手, 否則必定難捉, 智慧型+ 靚仔 + 變態, 難攪

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fanny590 發表於 24-1-9 16:44

佢兩個簡直絕配,吐口水仲有加避彈衣,開車亂撞,呢段好笑

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-1-9 17:16
金智勳年輕時幾靚仔喎, 當然而家都靚佬 原來又係學霸, 國小到國中都係三名之內, 從未跌出三名, 大學 ...

幾靚仔

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-1-9 17:16
金智勳年輕時幾靚仔喎, 當然而家都靚佬 原來又係學霸, 國小到國中都係三名之內, 從未跌出三名, 大學 ...

佢係靚仔但唔紅

珍珠宮

andyan324 發表於 24-1-10 12:22
佢係靚仔但唔紅
係呀, 我係睇惡之花先識佢, 個時都唔知佢咩名, 只知扮變態殺手個演員囉

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-1-9 17:02
簡直係佢地拿手好戲, 現實好難有咁型嘅變態殺手

係wor

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-1-10 14:22
係呀, 我係睇惡之花先識佢, 個時都唔知佢咩名, 只知扮變態殺手個演員囉
...

+1

大宅

剛睇哂, 好好睇,

生存就有機會, 死亡不是結束
而是另一段痛苦的開始
痛苦回到自己身上
這種漫長的懲罰 才是最折磨人

琥珀宮

MeLKaka 發表於 24-1-11 23:35
剛睇哂, 好好睇,

生存就有機會, 死亡不是結束

題材好, 近年佳作!

侯爵府

應該鼓勵中學生睇吓

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Chole 發表於 24-1-12 16:33
應該鼓勵中學生睇吓

係呀!真係應該俾中學當教材,好有意思!

琥珀宮

Chole 發表於 24-1-12 16:33
應該鼓勵中學生睇吓

好適合學生睇

伯爵府

stagea 發表於 24-1-13 17:54
好適合學生睇

我未試過睇完一套連續劇還可以喊咁耐!可能因為我學生時代都想過自殺…
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

真係好好睇,到睍最好戲,金村昱最搶眼,故事好精彩,冇犯搏,係唔明白嗰位極限運動員為乜嗰30億去自殺,冇降傘係自殺唔係運動啦

珍珠宮

SaiKungC9 發表於 24-1-14 20:00
真係好好睇,到睍最好戲,金村昱最搶眼,故事好精彩,冇犯搏,係唔明白嗰位極限運動員為乜嗰30億去自殺,冇 ...
佢係玩開極限運動, 跳之前介紹, 好似有講係玩開唔用降傘跳落指定地點, 今次金智勳為左引開大眾視線, 出鉅款要佢挑戰新高度, 貪心 + 自信囉, 班玩極限運動嘅人都係厭命長, 根本就唔珍惜生命架啦

首頁
45678...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊