影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

呢套劇故事佈局,我覺得係搵戲黎做 ..
如果真係可以反思生命既劇,我覺得"49天"好睇好多倍

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

coldmilktea 發表於 24-2-14 16:08
呢套劇故事佈局,我覺得係搵戲黎做 ..
如果真係可以反思生命既劇,我覺得"49天"好睇好多倍
...

49 天喊c 我
[img=500,400][/img]

子爵府

打算睇,幾like 徐仁國做戲

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fa_chan 發表於 24-3-4 00:29
打算睇,幾like 徐仁國做戲

我都like佢,佢好charm
佢唔係賣顏值

珍珠宮

kcm 發表於 24-1-19 15:18
原本冇考慮開,見收視評價幾好就試下開
男主我唔識,感覺都麻麻
即係男女主我都麻麻

每集一個男主角,個個都做得好好,最鍾意李到晛

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-4 08:10
我都like佢,佢好charm
佢唔係賣顏值

睇完殺人者的購物中心,之後到殺人者的難堪,到死期將至,一套比一套好睇。
網漫改偏嘅都好精密細緻,緊張刺激意想不到。呢套睇到我又驚又喊死人時間真係可以返轉頭最初仲怕主角媽同女朋友都死咗得返自己,真係好彩
不過電鋸果度真係好恐怖,雖然冇真係影住鋸果陣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

芒果米池 發表於 24-3-8 15:09
睇完殺人者的購物中心,之後到殺人者的難堪,到死期將至,一套比一套好睇。
網漫改偏嘅都好精密細緻,緊張 ...

漫改劇情細緻得多
購物中心,好睇嗎?想開嚟睇

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-9 09:35
漫改劇情細緻得多
購物中心,好睇嗎?想開嚟睇

相對地,已經變得好普通,睇過死期之後,呢種劇情已經唔吸引lu

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊