自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

https://www.facebook.com/groups/343601846824572/permalink/1097423874775695/?mibextid=Nif5oz
attach0/tmp/phpvECGV4
attach1/tmp/phpfKxxXd

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

呢位西裝女士又係有唔岩,咁既服務態度
但影人拍片既事主都有唔岩, 咁影又侵犯左其他唔係屬於片既人士既私隱

侯爵府

環保接龍勳章

舊公司有間餐廳,
其中一個侍應真係咁.
佢直頭俾d客指住用粗口鬧 .
佢都係咁.
主要係佢腳痛,
唔想行咁多.
因為請唔到人, 經理唔敢炒,
後來調佢返早,
佢自己辭職了.

珍珠宮

la_source 發表於 23-12-28 10:37
呢位西裝女士又係有唔岩,咁既服務態度
但影人拍片既事主都有唔岩, 咁影又侵犯左其他唔係屬於片既人士既私隱 ...

以我知太多人講話冇圖冇片無真相,咪咁囉

珍珠宮

onlam2005 發表於 23-12-28 10:40
舊公司有間餐廳,
其中一個侍應真係咁.
佢直頭俾d客指住用粗口鬧 .

又話唔夠人敢炒咪就係影響公司形象,到頭嚟都係執笠收場

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

因為飲食業長期缺人,老闆都買佢哋怕,佢一辭職/解僱,舖面又少一個人、其他職員又辛苦D,又辭職... 缺人問題就會滾雪球咁越滾越大;
職員亦深明此道理,變得更加有恃無恐
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

luckyQ 發表於 23-12-28 10:41

影左就係証明呢個女經理真係好惡下! 個樣想食人咁款...
FB留言有人講佢一向係係咁, 由帶位到入座都不停口去彈人, 咁既服務質素, 點令食客認同

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

中過伏唔再幫趁啦,請真。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

luckyQ 發表於 23-12-28 10:41
係所以宜家有什麼都拍片影相同錄音..
但係有涉及到人地既私隱

珍珠宮

la_source 發表於 23-12-28 10:51
係所以宜家有什麼都拍片影相同錄音..
但係有涉及到人地既私隱

現在好似話唔係偷影就唔犯法, 要係公眾地方呀嘛

la_source    發表於 23-12-28 11:10

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊