自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好乾,面、嘴唇和身體都好乾。這天氣不會開抽濕機。

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

吓, 我又唔覺潮濕, 手好乾呀

水晶宮

回覆樓主:

曾經感覺以為濕,但睇電視係乾,所以洗衫,衫都會乾嘅,我冇開過抽濕,空氣清新機就經常要開

珍珠宮

ice_seiya 發表於 24-1-1 01:08
有冇人屋企都係咁,前幾日紅色火災危險警告果時已經係,個地下痴笠笠、啲衫晾極唔乾,抽濕機日日最少倒一涌 ...

點解咁嘅,係咪低層太陽入唔到屋?我又冇呢個問題

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ice_seiya 發表於 24-1-1 01:08
有冇人屋企都係咁,前幾日紅色火災危險警告果時已經係,個地下痴笠笠、啲衫晾極唔乾,抽濕機日日最少倒一涌 ...

我屋企個工人開住抽乾啲衫

男爵府

回覆樓主:

我都係

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊