爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實d女人好似永遠都唔明打機係對男人有幾重要。平時佢瞓咗之後,我會玩陣ps5先瞓,但屋企電視都用咗成10年,d畫質開始有d濛同埋得42吋,我提出話想用自己錢換部電視,點知即係比佢ban咗我。想當年部ps5,我都要求佢比我買先得

大宅

女人永遠唔明打機嘅境界係現實無辦法感受到

大宅

你想個部電視好貴㗎?你老婆唔會用電視追劇?試下同你老婆講部電視靚啲用嚟追韓劇都開心啲 (笑) 傾好個Budget 唔好揀啲太貴 一齊出去揀部啱大家嘅

大宅

神說要有光 發表於 24-1-4 17:25
你想個部電視好貴㗎?你老婆唔會用電視追劇?試下同你老婆講部電視靚啲用嚟追韓劇都開心啲 (笑) 傾好個Budg ...
邊敢揀太貴,TCX咋嘛,見佢新出個部C755 廣告都係 $61xx , 見都幾啱打機用。又有50吋

大宅

VegaVision 發表於 24-1-5 14:46
邊敢揀太貴,TCX咋嘛,見佢新出個部C755 廣告都係 $61xx , 見都幾啱打機用。又有50吋
...
Tcx都唔係好貴嘅,始終係國內野,不過最梗要係你同你老婆都中意

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

VegaVision 發表於 24-1-4 15:57
其實d女人好似永遠都唔明打機係對男人有幾重要。平時佢瞓咗之後,我會玩陣ps5先瞓,但屋企電視都用咗成10年 ...

有冇方法縮短宜家部電視嘅壽命

複式洋房

同老婆一齊睇下Netflix 就會換電視

禁止訪問

2024勳章

別墅

其实女人未必唔明打机对男人重要唔重要,可能只係唔係佢们嘅興趣同埋關注焦點。至於想換電視嘅事,可以耐心同伴侶溝通解決,互相尊重对方嘅意見同需求。

別墅

發表於 7 天前 |只看該作者
老婆唔明重要性係正常嘅,可以同佢溝通下,解釋下你嘅需求同心情,互相諒解先至最好。或者可以考慮一齊商量買新電視,睇下有冇妥協方案。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊