自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

侯爵府

好煩,咩鬼野都分顏色,Covid 都過左幾年啦,講顏色仲要講到幾時,2046好未
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

為左搵錢, 變黃又得變藍亦得, CHEAP~

男爵府

之前好多人夠日日FB IG 鬧大陸 但最近又日日 FB IG 曬深圳 珠海 有幾好 好多野買 好多好野食 唔明想點

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢之前只係識得同啲妖人合作之嘛,又唔見佢同星夢嗰班合作

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

hyto 發表於 24-1-8 09:01
之前好多人夠日日FB IG 鬧大陸 但最近又日日 FB IG 曬深圳 珠海 有幾好 好多野買 好多好野食 唔明想點 ...

依班人應該係有精神病、精神分裂、人格分裂、妄想症
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

banki00 發表於 24-1-8 08:58
請問邊位蔡生?

蔡康年,大家可以search 就揾到。

琥珀宮

CorrineNg 發表於 24-1-8 08:07
以前鍾意聽佢既歌,現在不了 。

佢最巴閉未得首歡樂今宵

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mandy952 發表於 24-1-8 09:13
佢最巴閉未得首歡樂今宵

佢以前一直都冇乜星運,後期咪又係返大陸拍先紅返黎香港,我記得好似係環珠格格
日本の平安を祈ります

大宅

2024年龍年勳章

kk80400 發表於 24-1-8 09:20
佢以前一直都冇乜星運,後期咪又係返大陸拍先紅返黎香港,我記得好似係環珠格格
...
03之後幾年拎獎拎到手軟都叫冇咩星運唔中意係一回事,冇必要連發生左既事都視而不見吧

大宅

2024年龍年勳章

lovececing 發表於 24-1-8 08:58
好煩,咩鬼野都分顏色,Covid 都過左幾年啦,講顏色仲要講到幾時,2046好未
...
好多人過唔到自己個心理關口,黃定藍都有一堆咁既人......

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Karenlaw2 發表於 24-1-8 09:23
03之後幾年拎獎拎到手軟都叫冇咩星運唔中意係一回事,冇必要連發生左既事都視而不見吧
...

2000年情深深雨濛濛呀,果陣先紅返黎香港炸

2003年環珠格格再爆,2003年拎獎係年尾啦

大宅

咁惡ge,唔埋tvb堆要俾人批鬥

大宅

2024年龍年勳章

樣衰,反骨

子爵府

回覆樓主:

黃人特色,攞完著數或見無著數就話唔好講顏色

公爵府

回覆樓主:

唔like佢啦,唱又唔唱得,一直都係D歌好聽,而唔係佢唱得好聽囉。

最cheap係,一有演唱會就貢出黎,仲cheap到為暴光,又去TVB訪問,又去開心速遞客串。一開完演唱會賺完錢,又失蹤。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

我都估唔到佢會上哩個節目

大宅

2024年龍年勳章

曾經有人 發表於 24-1-8 09:29
咁惡ge,唔埋tvb堆要俾人批鬥
覺得鬧佢既有唔少係跟風,但好耐以前已經係有班人會啄住佢唔放,都唔係19年唔19年既事

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

唔理佢咩政治取向, 但擦晒班鏡鞋, 狂讚佢地唱歌好聽

珍珠宮

好樣衰囉,返屋湊仔啦

Love and Kindness are never wasted.

珍珠宮

Chiuchoiluck 發表於 24-1-8 09:43
唔理佢咩政治取向, 但擦晒班鏡鞋, 狂讚佢地唱歌好聽

好聽?係咪有耳疾

Love and Kindness are never wasted.

首頁
23456...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊