自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

謝安琪做得唔錯呀! 好有追看性. 劇情都唔錯

原來 KENNY 同 葉璇同年, 真係睇唔出

大宅

2024年龍年勳章

chocolatebean 發表於 24-1-9 15:40

原來 KENNY 同 葉璇同年, 真係睇唔出 ...

有keep 住睇,好睇!

珍珠宮

我有睇

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

chocolatebean 發表於 24-1-9 15:40

早幾日係fb見Kenny 同葉x 個預告片好似好好笑,先開始睇,估唔到幾好睇,陳靜都幾好戲,演多嘴婆好似好煩,我期待Kenny 個段賣肉投資

珍珠宮

睇下唔睇下,第一個case 拖得太慢,減低追看性,Kenny 呢個反而幾有趣新鮮。
唔覺謝安琪好戲,心齡係新人都唔比佢差。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Ononluk 發表於 24-1-9 19:58
睇下唔睇下,第一個case 拖得太慢,減低追看性,Kenny 呢個反而幾有趣新鮮。
唔覺謝安琪好戲,心齡係新人都 ...

謝最趕客,本身有睇,1講佢離婚就無追
得閒睇返kenny先

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我都係因為Kenny同葉璇先至睇呢個單元,佢兩個簡直救咗套劇,謝安琪完全唔掂,連另外個律師Yuki都做得好過佢!
不過睇完Kenny呢個單元我應該唔會再追!

水晶宮

0q.cathy 發表於 24-1-9 19:50
早幾日係fb見Kenny 同葉x 個預告片好似好好笑,先開始睇,估唔到幾好睇,陳靜都幾好戲,演多嘴婆好似好煩 ...

估唔到 葉同KENNY同齡

Kenny 個段賣肉投資 完左啦!

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

Kenny 扮鴨 扮得幾好啊(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好睇
劇情緊接

珍珠宮

有睇呀

想知dada果集,最後係咪無罪釋放

水晶宮

sanjoe 發表於 24-1-9 21:51
有睇呀

想知dada果集,最後係咪無罪釋放
YES AH. 你無睇咩?

水晶宮

安安姐都做得好好

水晶宮

JJ & 浩龍都做得唔錯呀!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

謝同Manson 離婚簽纸一幕,謝非常屎戲,夾硬谷眼淚真攞命。反而 Manson 好到位,兩人高下立見。

水晶宮

個仔頭先場笑戲做得好好

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

成套戲d人都做得好好,尤其是DaDa

估唔到成家人一齊追

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

karenlohy 發表於 24-1-9 22:20
謝同Manson 離婚簽纸一幕,謝非常屎戲,夾硬谷眼淚真攞命。反而 Manson 好到位,兩人高下立見。 ...

係!
不過Manson都叫戲骨

謝安琪有改善空間
但佢整體係套野入面都ok

伯爵府

迷韓者 發表於 24-1-9 22:25
成套戲d人都做得好好,尤其是DaDa

估唔到成家人一齊追

係呀

初初覺得dada麻麻地誇左啲

但又幾好笑 幾經盞鬼

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊