自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

高調見報晒學歷家底,話比基哥粉絲打(有人認得佢咩?),但網友踢爆:

1) 學歷疑造假,有指外國名校cert 錯grammar, 格式;搵唔到課程名、畢業生名

2) 自稱優才計劃入境,但學歷比隔離登踢爆似假,連個飛機工程師身份都似淘寶買袍、博物館影相打卡。入境處幾時開file查下?

3) 打造才女人設,送畫比名人話自己畫拉關係,個個信,不過被爆疑搵人代畫,IG d畫片得最後補幾筆 同樣手法用在書法

4) 被質疑造假畫,就將上年其他post改內容兼補貼返幅畫,死撐一早畫好但被盜圖(但FB 如改內容會有record,詳見最後果張圖 )佢最後del埋 post,點解呢

人,果然只要面皮厚就無敵

attach1_sign/tmp/phpIb8jXM
attach2_sign/tmp/phpSnHb7g
attach3_sign/tmp/php2sR8gL
attach4_sign/tmp/php2zzcrf
attach5_sign/tmp/phpcbClBJ
attach6_sign/tmp/phpI3mxLd
attach7_sign/tmp/phpKitMVH
attach8_sign/tmp/phpsm955b
attach9_sign/tmp/php0eVsgG

琥珀宮

唔係細路 發表於 24-1-18 06:45
高調見報晒學歷家底,話比基哥粉絲打(有人認得佢咩?),但網友踢爆:

1) 學歷疑造假,d外國名校cert 錯 ...

提款基信未得囉

yeung_ma    發表於 24-1-18 16:06
girlbear    發表於 24-1-18 14:23
20150618bb    發表於 24-1-18 12:49
nancyli    發表於 24-1-18 11:41
FiFiMa    發表於 24-1-18 11:33
funfun759    發表於 24-1-18 10:49
寶貝樂樂    發表於 24-1-18 09:20
esmehouse    發表於 24-1-18 09:06

公爵府

依家先爆,就正因基哥想爆,以前點解無人爆?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係真就好。等班老坑信臨老遇真愛吖嗱!結局總是人財兩空。

20150618bb    發表於 24-1-18 12:50

男爵府

睇咗01嘅片,真人同相片相差好遠,d粉厚到…

男爵府

估計佢想藉住比人推跌呢件事引傳媒訪問幫佢自己形象洗底同抹黑某個youtuber,佢想比人覺得呢個youtuber經常作新聞(呢個係重點),因smart travel 個主持,咬住佢唔放
點知又比呢個youtuber揾到佢好多獨家證據,今次真係自己捉蟲啦!

https://www.youtube.com/live/7RNTsKZQfBg?si=aPuC6Lrjd0JfhIJW
attach0/tmp/phps9zkuY

男爵府

沽名釣譽啫 無人會信佢D畫係親手畫
無師自通,每天追求神蹟,鎮守潮汐,戒財色名食睡。無所從來,亦無所去。

子爵府

畀面勳章

volan 發表於 24-1-18 07:40
沽名釣譽啫 無人會信佢D畫係親手畫

都唔一定架 ,話晒又唔係睇住佢劃每一筆。。。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加菲貓3 發表於 24-1-18 07:00
依家先爆,就正因基哥想爆,以前點解無人爆?

你咁講又有道理喎!係咪佢自己畫,粉紅頭無理由唔知!

子爵府

回覆樓主:

又有錢又有才.駛鬼吼提款基呢個老坑咩. 擺名貪提款基的財俾佢包.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人設才女⋯⋯高檔,第日仲搵到食!

子爵府

算啦,搵食啫,陣老人除唔容易頂㗎

JojoFung0304    發表於 24-1-18 10:40

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇佢IG佢幅幅畫的video 都係已畫好,只係show 點睛嗰一刻俾人睇,真係得啖笑。本來根本冇人care 佢出身係咩,提款基buy 咪得囉,偏偏自己自卑心作祟係都要整個「多材多藝有錢女」人設,核突到一個點

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇佢IG佢幅幅畫的video 都係已畫好,只係show 點睛嗰一刻俾人睇,真係得啖笑。本來根本冇人care 佢出身係咩,提款基buy 咪得囉,偏偏自己自卑心作祟係都要整個「多材多藝有錢女」人設,核突到一個點

Skytree1000    發表於 24-1-18 09:56

水晶宮

支持開file查佢。乜都假仲咁高調,個個係咁有樣學樣仲得了

Skytree1000    發表於 24-1-18 09:56

琥珀宮

識人真係畫到影相咁

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

陰謀論去諗, 可能專才入境都係大話 佢可以用其他方法入境呢
又或者所有嘢都係基哥自編自導自演自爆, 突然醒覺個女人目的只係騙財而唔係騙色 所以爆大鑊然後名正言順飛甩佢

註:以上純粹猜測的可能性

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

基哥點會唔知呢!
基哥個日先講,黃小姐十歲去美國

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

本身對呢個女既感覺麻麻,如果以上屬實,真係四個大字:貪務虚榮!不過李生肯落搭咪由得佢

琥珀宮

依家先知假才女中文名!

首頁
12345...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊