影視娛樂

跳至

首頁
34567...14

尾頁

珍珠宮

ccdccl 發表於 24-2-17 23:28
朴小姐生完b係脹左咁嘅

證明佢無點樣執
我反而成日比佢眼肚搞到我出戲

珍珠宮

ccdccl 發表於 24-2-17 23:27
我睇到第4集,真係覺得呢套幾好睇喎,女婿好暖男加上幼稚同幾鬼馬,好吸引,佢開口話同女主做朋友,女主執 ...

輕輕鬆鬆睇下
可能無咩高潮位同估到會點寫

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-2-17 23:35
證明佢無點樣執

咁佢角色係長期工作,唔玩唔瞓覺架嘛,差唔多啦

琥珀宮

andyan324 發表於 24-2-17 23:36
輕輕鬆鬆睇下
可能無咩高潮位同估到會點寫

我未估到女婿點解會比人陷害呀

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 24-2-17 23:27
我睇到第4集,真係覺得呢套幾好睇喎,女婿好暖男加上幼稚同幾鬼馬,好吸引,佢開口話同女主做朋友,女主執 ...

1-4集我都覺得好睇,唔悶
但5-6集係有d悶,可能劇情冇乜進展

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-2-17 23:35
證明佢無點樣執

女主眼肚真係好勁

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-18 19:43

第5集我未睇曬,但第4集最好睇,女婿寸女主果2個姨媽定阿姨好好笑同埋好鍾意聽女婿女主果啲獨白
可能我冇諗到呢套原來係喜劇,有啲位幾好笑,男二都係詼諧果種角色

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-18 19:43

反而你上次話三達里好睇,我反而覺得悶,講黎講去都係果啲嘢,又冇笑料,我都係捱住頂曬佢海岸村好睇好多喎

水晶宮

ccdccl 發表於 24-2-18 20:27
第5集我未睇曬,但第4集最好睇,女婿寸女主果2個姨媽定阿姨好好笑同埋好鍾意聽女婿女主 ...

係幾好笑,仲有女主家人
男二同女主朋友都好睇,男二好好笑

水晶宮

ccdccl 發表於 24-2-18 20:29
反而你上次話三達里好睇,我反而覺得悶,講黎講去都係果啲嘢,又冇笑料,我都係捱住頂曬佢海岸村好 ...

我覺得三達里好睇
不過,如講多d家姐,妹妹更好

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-18 21:43
係幾好笑,仲有女主家人
男二同女主朋友都好睇,男二好好笑

睇左第5集,點會冇嘢講?屋頂烤肉果度好好笑仲有以為呢套側重講女主,點知女婿都好多戲份
上集我仲追住睇冇點停過,好似得我一個鍾意,係咪我有問題呢?

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-18 21:45
我覺得三達里好睇
不過,如講多d家姐,妹妹更好

係呢,除咗女婿呢套,你仲睇緊邊套?介紹下

水晶宮

ccdccl 發表於 24-2-18 22:42
睇左第5集,點會冇嘢講?屋頂烤肉果度好好笑仲有以為呢套側重講女主,點知女婿都好多戲份 ...

有人話得到治療係要長d時間,所以劇情合理
我最鍾意係呢套好多金句
頭4集我都追住睇
我覺得三達里好睇一樣,好多人都話悶

水晶宮

ccdccl 發表於 24-2-18 22:43
係呢,除咗女婿呢套,你仲睇緊邊套?介紹下

剛開了最佳解決士,男主係其永,應該吸引唔到大家
等緊金秀賢個套

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 24-2-18 22:42
睇左第5集,點會冇嘢講?屋頂烤肉果度好好笑仲有以為呢套側重講女主,點知女婿都好多戲份 ...

唔係,只係好平淡既野,無乜討論點

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

kcm 發表於 24-2-19 00:20
等緊金秀賢個套

我都等緊金秀賢

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-19 00:17
有人話得到治療係要長d時間,所以劇情合理
我最鍾意係呢套好多金句
頭4集我都追住睇

睇埋第6集一樣好睇喎
聖經果度好好笑,同埋回憶返女婿高中時期點對女主真係好鬼幼稚
女主同女婿2個曖曖昧昧咁都好好睇
但我估之後會冇嘢講

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-19 00:20
等緊金秀賢個套

其永我like架,不過好似又係果類離婚律師,我麻麻地,之前睇過南宮民做過
不過你哋唔講我真係唔知金秀賢有新劇,仲要係星星編劇,好期待希望女主唔好再大細眼出現

水晶宮

ccdccl 發表於 24-2-19 09:41
睇埋第6集一樣好睇喎
聖經果度好好笑,同埋回憶返女婿高中時期點對女主真係好鬼幼稚:joyou ...

聖經好好笑,我覺得佢同女婿好襯
我終於等到女婿拍時裝愛情劇,一定大力支持

水晶宮

ccdccl 發表於 24-2-19 09:44
其永我like架,不過好似又係果類離婚律師,我麻麻地,之前睇過南宮民做過
不過你哋唔講我真係唔知金秀賢有 ...

我有少少因為男女主睇,見口碑又幾好,所以開咗
其實金秀賢我普通咋,只係近排冇嘢睇,所以會開

首頁
34567...14

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊