家事百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

嚟緊屋企要裝修,到時會有少量傢俬電器同雜物要儲存,唔知應該搵有存倉服務嘅搬運公司好定係有搬運服務嘅迷你倉好?有無JM有搬運公司同沙田區迷你倉介紹?我從未租過迷你倉,有啲咩需要注意?

侯爵府

minibmu 發表於 24-1-23 21:28
嚟緊屋企要裝修,到時會有少量傢俬電器同雜物要儲存,唔知應該搵有存倉服務嘅搬運公司好定係有搬運服務嘅迷 ...
我以前大裝修, 係存响搬屋公司個倉, 裝修前運走, 裝修好叫佢地運返來, 唔使自己再去搵倉搬。

複式洋房

回覆 Prosperous 的帖子

你用邊間搬屋公司?好唔好?平唔平?我諗諗吓都覺得存喺搬屋公司個倉度會好過租迷你倉,但周不時聽到啲人話搬屋公司整唔見佢哋一箱嘢,搞到我都揸唔定主意

侯爵府

minibmu 發表於 24-1-26 21:40
回覆 Prosperous 的帖子

你用邊間搬屋公司?好唔好?平唔平?我諗諗吓都覺得存喺搬屋公司個倉度會好過租迷 ...
講緊係十幾年前, 當時好滿意, 冇整唔見或整爛我啲嘢。間搬屋公司仲响度, 但隔咗咁耐冇幫襯過, 我唔敢講係咪同樣水準。間嘢叫中聯搬運, 你可以叫佢報下價先。我重申, 好多年未再搬過屋, 所以唔知仲係咪咁好。

大宅

minibmu 發表於 24-1-23 21:28
嚟緊屋企要裝修,到時會有少量傢俬電器同雜物要儲存,唔知應該搵有存倉服務嘅搬運公司好定係有搬運服務嘅迷 ...

請問你裝修左未?裝修公司好唔好?可否介紹?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊