自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

hennyyoyo 發表於 24-1-24 22:14
今年唔知第幾屆,幾年前佢跑,那年落雨又凍,真係見佢跑完後有啲肉赤

今年再跑,我問佢唔悶咩 ...

我哋參加係2017 年,落勁大雨又好涷,想開gel 隻手涷到開唔到
係呀,我哋就係東京馬拉松抽唔到,所以先報鹿兒島
鹿兒島差唔多一定中
你老公好正常呀。跑完真係無胃口㗎
今年渣馬老公都有跑,不過成績唔好啊,佢安全返到屋企已經好感恩(我用apps monitor 佢係邊

我一啲都唔叻呀,因為鹿兒島馬拉松係可以七個鐘完成賽事㗎
唔怕講俾你聽,我跑咗六個半鐘
attach1/tmp/phpR3KqYc

子爵府

heilyto 發表於 24-1-24 17:36
嚟緊3月老公要去東京跑馬拉松,難得撞正復活節假期,想趁機會去旅行輕鬆下,不過呢啲日子可能撞正櫻花季真 ...

我老公抽唔中呀!
如果佢抽中,我一定陪佢去,難得佢咁有興趣

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

MerryMe 發表於 24-1-25 18:28
我老公抽唔中呀!
如果佢抽中,我一定陪佢去,難得佢咁有興趣

我都係咁話,如果我自己抽中,跑唔郁我都想感受吓六大馬拉松嘅氣氛
好似抽到機會得8% ,機會渺茫

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

當然跟埋去幫佢打氣,順便去食去玩喇!貴都值!當二人世界!

公爵府

support la, so fit ah

大宅

不是我C6,是我妹夫,又係三月東京馬拉松,我妹妹一早訂定機票陪佢去。

伯爵府

2024年龍年勳章

咪當俾佢去旅行囉,自己有假都可以跟埋去,當去旅行

伯爵府

好媽媽勳章

我c6會呀,今年跑倫敦,六大馬的第五個。如果不用車仔女,我就會去,不過四月要車,所以只可遙距track住⋯⋯

別墅

Ritzmary 發表於 24-1-24 18:05
支持,經歷同回憶唔可以用錢去衡量。當你“捨得”去花錢,你就明白咩叫“捨得”,先捨而後得。兩公婆不論 ...

好浪漫

別墅

Jenniferlawb 發表於 24-1-25 10:04
C6夜晚會同朋友去練跑
參加過幾次馬拉松
如果日後出國跑我都想癡住一齊去

正有此意,我見佢諗住同一兩個跑友跑完就分開玩,所以睇下老公想唔想一齊玩幾日

別墅

李生老婆 發表於 24-1-25 11:15
我會後join老公啊 佢會跑10公里 輕鬆d
櫻花季就通常貴啲 不過3月頭應該未開始貴
大灣區航空大約三千蚊

請問行李點計法?日本3月相信仲凍凍地,要帶夠衫去

別墅

alicewtw 發表於 24-1-25 18:40
當然跟埋去幫佢打氣,順便去食去玩喇!貴都值!當二人世界!

都係,睇下老公有冇約人先,冇就同佢一齊去玩下

瑪瑙宮

大廚勳章

heilyto 發表於 24-1-24 17:36
嚟緊3月老公要去東京跑馬拉松,難得撞正復活節假期,想趁機會去旅行輕鬆下,不過呢啲日子可能撞正櫻花季真 ...

我見到東京馬拉松係3月3號又唔會撞到復活節同櫻花喎
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

fatmousechai 發表於 24-1-25 18:24
我哋參加係2017 年,落勁大雨又好涷,想開gel 隻手涷到開唔到
係呀,我哋就係東京馬 ...

我地原來係同届 ,那日真係好凍又落雨!我本來打算去便利店買啲熱野比C6跑完飲,點知揾極都無。。。第一次覺得自已做少少野都搞唔掂 。。。真係見C6口震震!
attach0/tmp/phpqqAp5T

珍珠宮

hennyyoyo 發表於 24-1-26 21:02
我地原來係同届 ,那日真係好凍又落雨!我本來打算去便利店買啲熱野比C6跑完飲,點知揾極都無 ...

哈哈原來係同一年,唔怪之得一樣又涷又落雨
你真係好老婆老公一跑完有你照顧
老公跑得快我好多一早返酒店沖涼休息,我跑完自己以蝸牛速度慢慢行返酒店,平時15min 距離我行咗好耐,又腳痛又無力舉步艱難,真係死過翻生
啱啱搵咗啲舊相,有無你老公係度

attach1_sign/tmp/phpC7cWHS
attach2_sign/tmp/phpj5Sd3c
attach3_sign/tmp/phpeN1Aox
attach4_sign/tmp/phpf4L3JR
attach5_sign/tmp/phpu13B5b

伯爵府

fatmousechai 發表於 24-1-26 21:17
哈哈原來係同一年,唔怪之得一樣又涷又落雨
你真係好老婆老公一 ...

我c6都話嗰次跑係非常深刻,因為都怕惡劣天氣完成唔到 之後每次跑完馬拉松,都會提到呢次跑得好辛苦。。。

別墅

李生老婆 發表於 24-1-25 11:15
我會後join老公啊 佢會跑10公里 輕鬆d
櫻花季就通常貴啲 不過3月頭應該未開始貴
大灣區航空大約三千蚊

我復活節假個旅行買了大灣區機票, 上年坐完感覺佢性價比高, 啲空姐同地勤都好有禮貌, 加了個焗豬排飯又比想象中好味

別墅

heilyto 發表於 24-1-26 11:32
請問行李點計法?日本3月相信仲凍凍地,要帶夠衫去

佢以前行李有得揀10或20kg
不過e家upgrade曬lu
見到以前10kg嘅$$已經俾到20kg
有discount code嘅話更加平啊

別墅

Foxcc 發表於 24-1-29 11:19
我復活節假個旅行買了大灣區機票, 上年坐完感覺佢性價比高, 啲空姐同地勤都好有禮貌, 加了個焗豬排飯又比 ...

咁加一個餐幾$到?飛咁耐可能我食咗嘢上機都會肚餓,係咪要預先order?

別墅

李生老婆 發表於 24-1-30 12:10
佢以前行李有得揀10或20kg
不過e家upgrade曬lu
見到以前10kg嘅$$已經俾到20kg

等我睇睇機票先,請問你code係咩呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊