自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

按李所講,佢唔係綠帽俠,而係接盤俠

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sharebuy 發表於 24-1-27 23:39
其實提款基應該都知道所有野,但佢咁老都有個咁後生痴埋去,佢自己都知道為錢,只係一買一賣啫,佢自己覺得值咪得囉,老牛吃嫩草啫。
大家駛乜擔心佢比人呃啫,可能係心甘情願比佢呃比哂佢。

大家應該唔擔心,只係肉緊哋食花生

大宅

回覆樓主:

花生!花生!花生!花生!花生!花生!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 24-1-28 00:11
大家應該唔擔心,只係肉緊哋食花生

冇錯,其實佢帶唔戴綠帽佢哋有冇分手我哋一啲都唔關心,最驚佢哋嚇到啲人唔敢再報,我哋冇花生剝

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Anpanmama 發表於 24-1-28 00:14
冇錯,其實佢帶唔戴綠帽佢哋有冇分手我哋一啲都唔關心,最驚佢哋嚇到啲人唔敢再報,我哋冇花生剝: ...

最好笑,越爆越有

子爵府

maymay123a 發表於 24-1-27 23:13
藝人李龍基未婚妻Chris近期是非多多,今日(27日)有人向網上節目《無糧軍師》爆料,指2018年10月時,Chris ...

若然聾伯冇錢過手,女嘅應該好快撇,賴係阿伯纏住、控制、指使自己

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

其實個個爆同佢未婚妻一齊過開心過嘅男人,都係上咗年紀嘅叔伯,都知係乜嘢事啦!明知佢係搵水魚,基哥仍然咁撐佢,心甘情願俾佢呃,你地由得佢啦!

子爵府

Anpanmama 發表於 24-1-28 00:14
冇錯,其實佢帶唔戴綠帽佢哋有冇分手我哋一啲都唔關心,最驚佢哋嚇到啲人唔敢再報,我哋冇花生剝: ...

我認想睇兩隻大話精點兜點出醜

伯爵府

maymay123a 發表於 24-1-27 23:23
除了感情生活被連環爆料,Chris亦被指曾認作女星繆騫人女兒、程小東契女,向電影導演借錢,陳德森等經了解 ...
奇怪,點解陳德森唔敢認話當年識佢同識穿咗佢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢幾時先至肯面對現實
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

提款基變戰鬥基

珍珠宮

原來李咁勁把人地未婚妻從後生男搶走並收歸自己所有

怪不得這樣自豪及愛惜她

男爵府

回覆樓主:

下下拎律師出黎撻人,呢個阿伯都唔係咩好人。出軌理直氣壯,仲扮晒失憶
————
呢張相2019年11月比人影到,嗰陣仲未離婚,話自己個老婆嬲…被問到跟長髮女的關係,基哥嘆氣:「朋友而已,只不過見下面,不需要大驚小怪。」被問到親密挽手逛街,他又說:「普通朋友,很可能我們親熱了一些,她是從美國回來的,遲一些她就會返回美國,沒事的。」

而家又話「在2019年的8月才和Chris一齊」

attach1_sign/tmp/phpLksKX3

男爵府

yiqiyihui 發表於 24-1-28 00:52
奇怪,點解陳德森唔敢認話當年識佢同識穿咗佢?

多一事不如少一事,佢咁答即暗認個女人有做

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主:

提款基個頭一執粉紅色好核突

珍珠宮

唔係細路 發表於 24-1-28 04:53
下下拎律師出黎撻人,呢個阿伯都唔係咩好人。做第3者理直氣壯,仲扮晒失憶?
————-

張相入面 Chris真係好中意佢咁啊

原來果時李生已經係粉紅色頭

侯爵府

2024年龍年勳章

黏咁多男人,呢個女人好污糟

琥珀宮

夏蟲 發表於 24-1-27 23:42
其實睇睇吓, 依個女人都幾醜樣

佢show出黎嘅相全部都係p過晒,真正個樣肩口肩鼻,對眼又分得開,只可以叫普通

伯爵府

回覆樓主:

其實佢又唔係圈中人,點解咁多人有興趣知佢既嘢呢?講真,如果一個正正常常,清清白白既後生女又點會鐘意個呀伯吖,為咗錢好正常,好多女星嫁人都係為錢㗎啦。李生行走江湖幾十年,閱人無數,點會唔知個後生女係咩人,但佢都貪人後生青春啫,幾多呀伯會有後生女肯跟佢呀?一買一賣,你情我願無問題喎,放過人啦

男爵府

即係撈女同客仔
無師自通,每天追求神蹟,鎮守潮汐,戒財色名食睡。無所從來,亦無所去。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊