自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cattz288 發表於 24-2-3 09:58
幫同事買,d件無直送,尋日兩點已比錢送港,今朝仲撩貨,咁慢架?我無乜用官集,唔知時間 :hehe ...

你最好問吓客服,費事漏咗

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ensureyip 發表於 24-2-3 11:37
你最好問吓客服,費事漏咗

問過,乜都話兩三日
放下自在

珍珠宮

BK Milk勳章

知足的快樂 發表於 24-2-2 21:08
我其中一件貨已經到咗倉十幾日,不過我集埋好多貨尋日下午先付集運費用。佢哋一向都係六點前下單就次日出庫 ...
我2號零晨下單,今日12點幾先出庫,問過客服話多貨出,所以會耐,初頭諗住今日有得攞,宜家希望星期一有啦!
同埋客服話今發明到已經係11月完左,宜家大約要2-3日,快就1-2日,講真如果佢做唔到今發明到,我未必用佢,因為續重無0.5kg計

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔算太耐吧,我01/02 19:XX先合併轉運,噚日黃昏已送到我屋企,我都冇諗過咁快

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

知足的快樂 發表於 24-2-2 20:43
昨天下午四點付運費,今晚八點半仍未出庫,係咪臨近新年特別慢?大陸段路我已經等左好耐,而家出庫又要等 ...

卒之出貨喇
放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 24-2-3 13:33
問過,乜都話兩三日

我用直運,今日中午到齊,但到宜家冇進展,聽日都冇郁,我再問客服

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊