自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

打過針唔得 可以點

大宅

anitapooh41 發表於 24-2-2 22:37
打過針唔得 可以點

打過類固醇針?

大宅

我以前耳仔生左好大粒,去養和割左再做小劑量電療

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可以試吓用 Hisamitsu 疤痕貼

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

esmehouse 發表於 24-2-2 22:43
可以試吓用 Hisamitsu 疤痕貼

試過 唔得(心口)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

anitapooh41 發表於 24-2-2 22:44
試過 唔得(心口)
我連續貼咗兩年 touchwood 現在冇痕冇痛
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

esmehouse 發表於 24-2-2 22:46
我連續貼咗兩年 touchwood 現在冇痕冇痛

謝謝 可能貼得唔夠耐(emoji)(emoji)

寶石宮

anitapooh41 發表於 24-2-2 22:48
謝謝 可能貼得唔夠耐(emoji)(emoji)
一定要貼耐啲㗎,冇痕冇痛就可以唔使用,加油

子爵府

anitapooh41 發表於 24-2-2 22:37
打過針唔得 可以點

打過幾多次?有冇定期打?

公爵府

發表於 7 天前 |只看該作者
lorreta 發表於 24-2-2 22:43
我以前耳仔生左好大粒,去養和割左再做小劑量電療

係咪無番發?thanks

大宅

發表於 7 天前 |只看該作者
mini_yan 發表於 24-5-30 19:01