自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

其實一早打算不會出場,衣著已經估到,仲話完場前10分鐘先決定不出埸,我好少睇足球,不過聽聞美斯係球品好,但睇新聞又見唔到佢同球迷打招呼,笑,大合照又企到後面尼埋,真係 ,政府直頭唔應該支持任何sponsorship
洋焗腸話未比錢主辦方,希望一毫子都唔好比,擺明騙局。
attach0/tmp/php1g2fIX

琥珀宮

yaubb2014 發表於 24-2-5 12:54
其實一早打算不會出場,衣著已經估到,仲話完場前10分鐘先決定不出埸,我好少睇足球,不過聽聞美斯係球品好 ...

新年流流提訪騙子

侯爵府

其實一早打算不會出場,衣著已經估到,仲話完場前10分鐘先決定不出埸,我好少睇足球,不過聽聞美斯係球品好 ...

唔止扣減款項,更要提出訴訟,因為廣告商及球迷先損失慘用

大宅

邊個知合約簽左咩, 最有可能係不了了之, 政府仍然要找數予主辦方

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

各有各說
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

球迷嘅損失一定係最慘重,始終真金白銀比晒錢

侯爵府

Angelice-BeBe 發表於 24-2-5 13:50
球迷嘅損失一定係最慘重,始終真金白銀比晒錢

伯爵府

完全係騙局

男爵府

awless 發表於 24-2-5 13:16
邊個知合約簽左咩, 最有可能係不了了之, 政府仍然要找數予主辦方

主辦方昨日已經推卸,話佢地都唔知球王唔落場,根本廢嗡啦!佢地直接同人deal會唔知?
淡而無味

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Sadness 發表於 24-2-5 14:06
主辦方昨日已經推卸,話佢地都唔知球王唔落場,根本廢嗡啦!佢地直接同人deal會唔知?
...

又想卸比政府
D有心人已經開緊工

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

楊局長去到邊就衰到邊
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

其實佢大條道理,有醫生證明,好難告得入

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊