自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇人都收到?
attach1/tmp/phpIiVPjX

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

無收到, 你好LUCKY
放下自在

大宅

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 24-2-8 14:29
無收到, 你好LUCKY

好誇張喎!

琥珀宮

可能大家陸續會有!

水晶宮

80蚊券
咁少嘅

PayMe 終極大抽獎 2023 條款及細則:
活動期限
1. 除另有指明外,PayMe 終極大抽獎 2023(「抽獎活動」)的推廣期為 2023 年 6 月 2 日
至 2023 年 12 月 31 日(「推廣期」)。
抽獎活動的參加資格
2. 抽獎活動僅限任何擁有活躍 PayMe 賬戶的 PayMe 用戶(各自稱為「合資格用戶」)參
加。
抽獎活動
3. 合資格用戶將在滿足以下任何要求(每個“合規條件”)後獲得一個或多個抽獎機會:
a. 於 2023 年 6 月 1 日至 8 月 30 日期間,每月收集六 (6) 個儲火將獲得一 (1) 次抽獎
機會(例如,在 2023 年 6 月 1 日至 2023 年 6 月 28 日期間獲得的六 (6) 個儲火
將計為一次抽獎機會); 或者
b. 轉用或繼續以 PayMe 領取 2023 年第二期消費券計劃將可獲得兩 (2) 次抽獎機會

c. 於 2023 年 7 月 5 日至 12 月 31 日期間,合資格用戶成功推薦新用戶使用合資格用
戶的推薦邀請碼註冊新 PayMe 賬戶,並完成驗證香港身份證(「成功推薦」)。
每次成功推薦,推薦人和接受推薦人都將獲得一 (1) 次抽獎機會。
d. 從 2023 年 9 月 1 日至 12 月 31 日,每儲滿 4 個儲火合資格用戶即可獲得一次抽獎
機會。
4. PayMe 保留在推廣期間增加合規條件的權利,允許合格用戶通過其他推廣活動獲得參加
抽獎的更多機會。 合格用戶有責任查看這些條款和條件以及相關宣傳材料的最新更新。
5. 推廣期內,抽獎活動的獎池結餘起始為港幣 100 萬元,PayMe 將全權酌情決定隨著合資
格用戶在整個推廣期內的增加而隨機增加獎池結餘。 獎池餘額上限為港幣 200 萬元。
6. 電腦將在 2024 年 1 月 30 日或之前隨機抽出抽獎活動的 1,000 名得獎者(「得獎者」)
。總獎池餘額將以 PayMe 折扣優惠券(“獎品”)的形式平均分配給 1,000 名得獎者。
7. 得獎者將在他們的 PayMe 錢包中自動收到他們的獎品,並將在得獎者被抽出後 14 天內
本行將透過得獎者的 PayMe 註冊電郵通知有關得獎者所獲得的獎品。
8. 得獎者須自行承擔因領獎及使用獎品而須支付之任何及一切額外費用。如果未使用,獎品
將在相應 PayMe 折扣優惠券上註明的到期日自動過期。 必須遵守獎品的條款和條件才能
使用獎品。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 24-2-8 14:46
好誇張喎!
hsbc真係幾識做生意, 我都用多左PAYME
放下自在

水晶宮

獎池有100萬至200萬

平均分比1000個得獎者
應該有1千至2千才對呢

琥珀宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 24-2-8 14:57
獎池有100萬至200萬

平均分比1000個得獎者

其實唔止收到一張,如果用曬全部coupons 真係over 1千!

男爵府

回覆樓主:

勁開心, 我收到總值一千蚊嘅coupon, 全部都可以半價用卷

別墅

bb060908 發表於 24-2-8 15:09
勁開心, 我收到總值一千蚊嘅coupon, 全部都可以半價用卷

咁好羨慕

男爵府

cy101 發表於 24-2-8 15:07
其實唔止收到一張,如果用曬全部coupons 真係over 1千!

same here, very lucky

水晶宮

咁就啱數

水晶宮

暫時BK有兩名得獎者

恭喜哂

男爵府

好幸運呀
恭喜晒

珍珠宮

咁咪1x張?好勁呀,我全家都唔中。

琥珀宮

_candy_ 發表於 24-2-8 21:12
咁咪1x張?好勁呀,我全家都唔中。

Yes!

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

cy101 發表於 24-2-8 14:22
有冇人都收到?

你咁LUCKY既, 咁你係咪勁常狂用PAYME架? 我都係最近先用咋.而家WECHAT, 支付寶都無咩著數咁.

琥珀宮

vv518vv 發表於 24-2-10 08:58
你咁LUCKY既, 咁你係咪勁常狂用PAYME架? 我都係最近先用咋.而家WECHAT, 支付寶都無咩著數咁.
...

應該純好彩,唔算多!係bk 用得密嘅應該勁多人!之前要大額消費coupon我唔用架!

水晶宮

cy101 發表於 24-2-10 10:18
應該純好彩,唔算多!係bk 用得密嘅應該勁多人!之前要大額消費coupon我唔用架!
...

數以百萬計用戶抽1000人

可謂
千選之人

恭喜發財

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊