自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Greensofa 發表於 24-3-29 20:45
請問如何找到客服,線上無人回覆?

我自己冇用過,係阿女買完先知時間撞咗另一個重要約會,佢話開頭唔肯退,只退咩dollar下次用!然後佢唔知點樣糾纏咗兩三日之後退落佢credit card!
頭盔:我亦唔知係咪proper procedure定係佢用佢自己方法
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

減齡達人勳章

kimmy2006 發表於 24-3-29 09:39
jrpass即日用都比退咁好,家人買高鐵就唔比退。白白浪費咗幾百

可能夠快,俾完錢等左一陣見仲未confirm, 睇清楚至發現要等一日去confirm 出JRpass, 就立即搵客服cancel.
可能因為未confirm,即日就cancel 左,我現場排隊買pass.

伯爵府

回覆樓主:

12月時退過,約2星期,去返信用咭,要自己check 卡先知,冇人通知

象牙宮

小談心 發表於 24-4-1 18:18
12月時退過,約2星期,去返信用咭,要自己check 卡先知,冇人通知
攪左2日就退到落信用卡.

男爵府

我用PayMe 付款,即退

象牙宮

popofat 發表於 24-4-1 18:54
我用PayMe 付款,即退
更快.

子爵府

mercurycc 發表於 24-4-1 18:48
攪左2日就退到落信用卡.

係囉我都覺得好快,但見咁多jm講到咁多不愉快經歷..

我聖誕新年兩個trip,喺佢度book左好多活動、包車等,我不斷改黎改去,又cancel又book再cancel,我每次都有去返銀行app睇,基本上第二或第三個工作天巳見番條數,全部冇問題,但大前題所有係喺佢deadline前且係可以free cancellation做更改即
退積分嗰d係咪人地唔比free cancel,但佢好人比改所以先會冇得退錢?

象牙宮

忌廉寶寶 發表於 24-4-1 19:30
係囉我都覺得好快,但見咁多jm講到咁多不愉快經歷..

我聖誕新年兩個trip,喺佢度book左好多活動、包車等, ...
都係free cancellation 既,
原本一早訂一日團,出發前見落雨,
改日子問客服話取消,再訂更好,
第二日睇信用卡已有退款,都好快.
退分既 jm話睇錯無退款的,
咁都肯退算係咁.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊