親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

buklaylay 發表於 24-3-6 23:00
手信篇

Hello~ Hello~ 兩條老野尋晚返咗黎!

多謝你出post, 我下星期都去。等睇你出多d相!! 有咩好食餐廳介紹??

公爵府

buklaylay 發表於 24-3-7 20:51
多謝你!我出post好慢,可能令你失望

名古屋... 出名嗰d冇去食。

我住名古屋JR站附近,另外會去下呂同高山住。

公爵府

buklaylay 發表於 24-3-10 14:05
住名古屋站方便好多,我住久屋大道,基本上日日到名古屋站轉車/行街

日本三大名泉之一,好正 : ...

你吾去埋高山,下呂住?我鐘意轉酒店試下吾同酒店

公爵府

buklaylay 發表於 24-3-14 21:07
終於訂好晒,下個行程嘅機票酒店... 可以專心煮返油雞

你下次去邊?你應該住高山,玩多日無咁趕,幾好玩。自駕真係好d, 我都後悔無自駕。。我剛返左香港la. 都係頭尾無左2日。

公爵府

buklaylay 發表於 24-3-18 14:36
西鐵酒店 Croom 早餐

Nishitetsu Hotel Croom 行簡約路線,2階餐廳,一貫日式風格,Muji 情調。木料素色素 ...

我本來都book左呢間,但唸住近火車站方便d, 就住番JR火車站。原來早餐有鰻魚飯食咁正,下次次去要住呢間先。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊