影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

有冇人睇緊?我未睇晒,其實最好睇係兩個韓國人,sm調教笑到我標眼水

睇完原來德國對性都好放蕩,係韓國先會拍到呢類節目,又幾好睇,用亞洲人國度點都唔會接受,睇兩個韓國人表情最好笑

大宅

kit2004 發表於 24-3-3 11:39
有冇人睇緊?我未睇晒,其實最好睇係兩個韓國人,sm調教笑到我標眼水

睇完原來德國對性都好放蕩 ...

大開眼界,荷蘭性工作者、德國男女共浴、性愛夜場,雖然我不敢當,不過我尊重歐洲的文化,人地國家的文化有差異,不應該用自己固有文化去 judge 人家。
整個歐洲都好開放,電視機夜晚播4仔都司空見慣。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

FeiLong 發表於 24-3-4 21:41
大開眼界,荷蘭性工作者、德國男女共浴、性愛夜場,雖然我不敢當,不過我尊重歐洲的文化,人地國家的文化 ...

男女共浴换衫,個韓國人除極都係面果件

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊