自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

陳自瑤(Yoyo)主演新劇《婚後事》大獲好評,更被網民推做視后,日前有指她為爭視后「洗樓」派茶點,Yoyo昨晚(3日)現身慈善騷《博愛歡樂傳萬家》時,她透露剛從內地宣傳該劇返港,提到「洗樓」一事,她澄清並非拉票,解釋當日是到內地的子母公司,由於是第一次去,所以買了一些甜品和水果去慰勞當地的同事,問陳自瑤是否有信心爭視后?她說:「只係講都覺得開心,因為套劇拍咗年幾兩年,一路都等佢出街,終於出街覺得好開心,但同時亦擔心同好緊張,唔知大家會唔會鍾意,始終第一次做咁重要角色,睇到啲反應都好感動。」

陳自瑤指劇集播出後亦收到很多留言,有很多女性都寫出自己的故事,覺得看劇時有共鳴,她指看到留言後也覺得很感動,但可惜因有太多留言而未有辦法逐一回覆。陳自瑤又指因頭五集講離婚會比較激烈,第二個星期就會開始講為何離婚,提到有網民認為若果與老公王浩信合演會更精彩?陳自瑤聞言尷尬笑了一笑並說:「大家入戲太深!」問到老公有沒有支持她新劇,陳自瑤即推搪表示因下星期該劇有宣傳,叫大家留待宣傳的時候再問,再追問王浩信有沒有看她的新劇時,陳自瑤才說:「唔知佢有冇睇,佢而家拍緊劇,唔好騷擾佢。」之後陳自瑤又想再扯開話題,再追問她是否想與王浩信合作拍劇?陳自瑤說:「作為專業演員,如果有好劇本好角色都唔介意,真係咁耐都冇合作過,同劇好似有,但唔多對手戲。」

記者好中意問佢老公既問題, 題外話琴晚睇慈善show覺得Yoyo有D老了

男爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

婚後事好好睇,但Yoyo俾人代入劇情都幾慘

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

啱啱先3月就話拉票, 冇嘢好寫?
噚晚佢一笑D魚尾紋真係好勁

珍珠宮

cacandy 發表於 24-3-3 13:56
婚後事好好睇,但Yoyo俾人代入劇情都幾慘

咁其實套劇其中一個收得原因,我覺得佢同黃浩信果段苦即若離嘅婚姻都有關係,畢竟身同感受,更貼地。。。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

fallwinter 發表於 24-3-3 13:58
啱啱先3月就話拉票, 冇嘢好寫?
噚晚佢一笑D魚尾紋真係好勁

佢虎紋都開始深,始終都42歲,有歲月痕跡都正常既。佢自然老得黎都重好靚。
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

syne403 發表於 24-3-3 12:48
陳自瑤(Yoyo)主演新劇《婚後事》大獲好評,更被網民推做視后,日前有指她為爭視后「洗樓」派茶點,Yoyo昨 ...

我覺得佢其實不需要太過於迴避佢老公這類的問題,即使很恩愛的夫婦,問問,回個答案也當然自然的事。

就算夫婦離婚了,大大方方回答問題,更加顯示出自己個人的修養,沒什麼大不了的事。

反而故弄玄虛只會令人反感。

珍珠宮

回覆樓主:

其實佢老咗好耐啦,唔知係咪加上婚姻唔如意,個樣望落好苦同滄桑,不過平時佢發果啲硬照全部都執得好靚所以唔覺,但一睇番真人,個落差愈黎愈大

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

mln 發表於 24-3-3 15:19
我覺得佢其實不需要太過於迴避佢老公這類的問題,即使很恩愛的夫婦,問問,回個答案也當然自然的事。

就 ...

認同,佢嘅婚姻已成為話題,避忌只會欲蓋彌彰,反而王浩信幾大方談及Yoyo嘅新戲

男爵府

做個靚太 發表於 24-3-3 14:52
咁其實套劇其中一個收得原因,我覺得佢同黃浩信果段苦即若離嘅婚姻都有關係,畢竟身同感受,更貼地。。。
...

仲要都係有個女⋯

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

原來已經拍左2年

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

laukkk 發表於 24-3-3 15:28
其實佢老咗好耐啦,唔知係咪加上婚姻唔如意,個樣望落好苦同滄桑,不過平時佢發果啲硬照全部都執得好靚所以 ...

睇佢依個劇,都覺得佢個樣有啲苦
不過佢係依個劇裏面做得好好,希望佢有多啲戲拍啦

伯爵府

咁答真係好明顯㗎喇…
仲係咪一齊住樓下看更同隔離鄰舍最清楚啦…

水晶宮

其實王浩信嘅狀王做得幾好,佢呢套婚後事亦都做得好好
自由太多會令世人失去平衡

水晶宮

其實王浩信嘅狀王做得幾好,佢呢套婚後事亦都做得好好
自由太多會令世人失去平衡

珊瑚宮

yiqiyihui 發表於 24-3-3 17:20
咁答真係好明顯㗎喇…
仲係咪一齊住樓下看更同隔離鄰舍最清楚啦…

好明顯乜嘢呢?

男爵府

是是但但 發表於 24-3-3 15:08
佢虎紋都開始深,始終都42歲,有歲月痕跡都正常既。佢自然老得黎都重好靚。
...

靚得好自然 好過好多膠人

公爵府

mln 發表於 24-3-3 15:19

就 ...

唔同人有唔同性格,好多藝人都唔鍾意提另一半,我覺得無問題。如果講得多,又會俾人話佢博宣傳,真係好難做人。

珍珠宮

其實一路王浩信d同第二個一齊d新聞都似煲水不是真

子爵府

BKFinder 發表於 24-3-4 01:48
其實一路王浩信d同第二個一齊d新聞都似煲水不是真

我都覺得係,冇理由D記者一張相都影唔到

侯爵府

好媽媽勳章

其實從來唔覺佢兩公婆有問題,或者有都過去咗,不嬲佢哋都低調。而家佢咁講,更加覺得佢哋無事
開心每一天

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊