美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

請問做過嘅jm, 一次療程係唔係4次?
每次相隔幾耐做一次。

我做開果間叫我一星期一次,但我睇其他人又話可以2星期一次。

所以想問下做過嘅jm.

大宅

petitsomeone 發表於 24-3-4 20:12
每次相隔幾耐做一次。

我之前做嘅時候美容師都有同我講如果時間許可以一個星期做一次,效果會出得快啲,所以我嗰時啱啱做都好勤力,大概一星期就去一次。so far覺得效果都真係好好,之後做咗幾次再同美容師夾佢都建議我可以慢慢兩星期一次,去到而家我都做咗一段時間,而家唔係成日去LU,有時夜瞓嗰期辛苦啲覺得個人殘啲嘅時候就睇吓會唔會兩星期去到,如果唔係而家有時都一個月先做一次,都覺得keep到

複式洋房

我都有上網睇過資料,見最出名最有效果係FaxxMORE做,你地去邊到做?

水晶宮

monachengg 發表於 24-3-5 21:30
我都有上網睇過資料,見最出名最有效果係FaxxMORE做,你地去邊到做?

好多間都出名,單次收費。

不過最緊要上代理網頁睇美容院個LIST, 就知係唔係真機。

大宅

HelloMikiB 發表於 24-3-4 22:48
我之前做嘅時候美容師都有同我講如果時間許可以一個星期做一次,效果會出得快啲,所以我嗰時啱啱做都好勤 ...

請問可以減淡眼紋嗎

伯爵府

petitsomeone 發表於 24-3-5 21:49

邊間可單次,想試下

別墅

2星期做一次咁咪好貴? 我寧願做番thermage eye

333s    發表於 24-3-13 08:54

大宅

Stell1221 發表於 24-3-6 17:11
2星期做一次咁咪好貴? 我寧願做番thermage eye

Thermage我以前都搵醫生做過,好貴,同埋做完之後又係sell我要做其他機保養….最緊要真係要揀自己覺得岩嘅療程做

別墅

petitsomeone 發表於 24-3-5 21:49

pls pm thanks

別墅

HelloMikiB 發表於 24-3-6 19:14
Thermage我以前都搵醫生做過,好貴,同埋做完之後又係sell我要做其他機保養….最緊要真係要揀自己覺得岩嘅 ...

thermage 效果ok ,keep 幾耐。

水晶宮

winnyyan 發表於 24-3-7 03:40
pls pm thanks

你可以google一下 : 單次美容收費。
有好多,揀一間價錢,地點都岩自己。

我自己試過幾間,都ok.

333s    發表於 24-4-18 10:18

別墅

每次相隔幾耐做一次。

個人覺得做咗btl第五代 覺得比第四代效果最少好3倍 、建議大家揀第五代 可能科技先進了

伯爵府

TeddyWany 發表於 24-3-11 15:52
個人覺得做咗btl第五代 覺得比第四代效果最少好3倍 、建議大家揀第五代 可能科技先進了
...

你去哪間做?

大宅

TeddyWany 發表於 24-3-11 15:52
...

效果係點?請問係邊間做?

民房

我去SuXXFace做嘅體驗價,效果唔错,治疗师也蛮细心,不過就系结束后会hard sell

別墅

monachengg 發表於 24-3-5 21:30

係咪FaceMOXX?見到好多人介紹,我都諗緊去唔去試做好,不過最近未得閒,睇吓下個月先算

象牙宮

每次相隔幾耐做一次。

一星期一次,但我睇其他人又話可以2星期一次。
價格有不同嗎? 打發數不同。
有理由相信 1次打足 vs 分2次打?。

皮肤原理:
皮膚更新週期不止28天! 28天只是表皮層更新的週期
我們的皮膚更新週期平均為28-40天,這意味着每28-40天,將會有新的皮膚細胞誕生。 不一定是28天!年齡的增長會有影響…
20至40歲期間,週期就會變成大約28天; 當年齡繼續增長到50歲時,皮膚的更新週期就會變成60至90天,所以年長的肌膚也顯得較暗沉和粗糙。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

做咗2次面+眼,但唔係好見到有改善,通常做完幾耐或幾次先比較見效?

侯爵府

回覆樓主:

請問係咩嚟?機?

象牙宮

25-30分鐘 療程時間大約為25-30分鐘。
BTL 第5代 EXION – PRIMO Cosmedica 醫學美肌中心
能量 1-9mm

時間+能量。 如果不足, 效果.... 就不明显。

[color=rgba(0, 0, 0, 0)]SurrFace Beauty Medical
45日
[color=var(--primary-text)]『英國最新第五代BTL Exion黃金射頻微針 x 諾貝爾獎成份外泌體』
[color=var(--primary-text)][color=var(--primary-text)]激安試做價 $2,280
[color=var(--primary-text)]
instaskin.hk──在 instaskin.hk 。3月13日BTL EXION 全球第一部以肌膚再生技術,令肌膚自生
首批引入原廠最新升級版第五代BTL EXION
BTL EXION 全球第一部以肌膚再生技術,令肌膚自生透明質酸、膠原蛋白及彈力蛋白,獲FDA及CE認證,高能量輸出雙倍效果!
眼、全面連眼、全面眼連頸試做優惠$680起

𝘽𝙏𝙇 𝙀𝙓𝙄𝙊𝙉 ™ 膠原填充槍體驗價
頸部 $688|眼部 $688|面部 $1080

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊