自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

my list (排名已分先後):
譚輝智、安雅希、顏米羔、陳俞菲、古淖文

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

Tvb應該係
古、安、顏

但自己其實係想古、安、輝智/劍文

伯爵府

譚木獨, 做 show我揀古卓文, 聽歌喜歡黃劍文

大宅

回覆樓主:

譚輝智唔簽約foul硬

子爵府

顏、古、安、輝

大宅

回覆樓主:

安雅希越黎越唔好,聲好沙,樣唔靚。譚輝智又唔簽約幫唔到無線搵錢,古淖文應該第一、劉威煌又歌路太窄好似唔太突出,無咩進步空間!黃劍文好似幾好,平實唔扮野。

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

elsiechan 發表於 24-3-5 00:00
我淨係唔想安有份,真心唔識欣賞,好造作,聽得好辛苦
喜歡全男班,排名不分先後,古、輝、文,一路路進步 ...

我都唔想安有~~~其實我覺得安唱得好難聽~~~把聲好沉~~~但唔知點解好多人鍾意佢~~~

QUEEN314    發表於 24-3-5 16:17

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

我希望古淖文、譚輝智入三甲。
最鍾意佢兩個

別墅

babybaby071 發表於 24-3-5 12:51
安雅希越黎越唔好,聲好沙,樣唔靚。譚輝智又唔簽約幫唔到無線搵錢,古淖文應該第一,
...

就算安雅希再瘦啲都好大媽FEEL,又唔似龍婷唱小調吸引上年紀粉絲!又冇李佳嗰種親和力!又冇老公打造唔到美滿家庭人設 !應該畀第三第四佢,捧黃劍文起碼會奮身工作!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

明知造馬但也希望三甲留一值位俾劍文。

子爵府

回覆樓主:

睇上一集幫唱嘉賓就知道
卓文同安雅希入硬三甲啦
最後一個位就睇臨場發揮,黑馬沈宗賢.
另外威煌,葶,輝智都要out

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 畀面勳章

我估- 古、顏、安

伯爵府

最鍾意古、譚,成日聽番Desperado 同歸來吧。其餘米羔劍文都好

最唔鍾意安,唱得好用力,本身唔係靚重要唱到面容扭曲,睇到好辛苦,-D都unjoy,亦唔覺得把聲好聽,可能佢技巧係好,但係個performance 唔好睇,技巧幾好都無用!

QUEEN314    發表於 24-3-5 16:18

水晶宮

babybaby071 發表於 24-3-5 12:51
安雅希越黎越唔好,聲好沙,樣唔靚。譚輝智又唔簽約幫唔到無線搵錢,古淖文應該第一、劉威煌又歌路太窄好似 ...

我懷疑威煌比人foul左!
睇佢地星期日開live,威煌講左一句,佢地忙住揀歌,同場有米羔、FC、浩然,然後古淖文更正佢,係我地忙住揀歌!
純粹覺得咋,無証據的!

水晶宮

siumachu 發表於 24-3-5 13:30
最鍾意古、譚,成日聽番Desperado 同歸來吧。其餘米羔劍文都好

最唔鍾意安,唱得好用力,本身唔係靚 ...

本來都ok安雅希,但慢慢覺得佢無乜亮點,唱歌個樣好辛苦,仲要唱黎唱去都係同一款歌,好悶 !

男爵府

loveistrue 發表於 24-3-5 13:08
就算安雅希再瘦啲都好大媽FEEL,又唔似龍婷唱小調吸引上年紀粉絲!又冇李佳嗰種親和力!又冇老公打造唔到美 ...

咁講又幾make sense喎,黃劍文如果有三甲真係會訓身做無記歌星,而且佢都幾有潛力。分分鐘唱得好過吉吉添!

大宅

LoveCorgi2 發表於 24-3-5 01:38
冠軍始終要比個相對年青啲,有啲颜值嘅長遠先至有多啲商機。
好似聲夢二咁,冠軍Jasmine 主要係有颜值。否 ...

黃洛妍唱歌真係好好聽。佢有無簽經理人,叫佢個經理人換左服裝及髮型師。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

古淖文
譚輝智
其他真係睇表現,揀乜歌
希望劍文入三甲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

cyyiu 發表於 24-3-5 14:08
本來都ok安雅希,但慢慢覺得佢無乜亮點,唱歌個樣好辛苦,仲要唱黎唱去都係同一款歌,好悶 !
...

佢成日咬住舊野唱
幾有感情都感動唔到我

大宅

回覆樓主:

我最唔鐘意顏同劉。

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊