時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

仲有嗰個假老母扮搵仔,應該搵人搞個節目講吓佢演藝事業

侯爵府

Yungalice13 發表於 24-3-9 09:13
引起恐慌,驚小麗同其他害人精被翻舊帳仲學人講言論自由
咩人會請呢d人心中有數

劉小麗當年有冇參加初選?佢點解仲可以教書嘅?

子爵府

露比EE 發表於 24-3-10 09:37
劉小麗當年有冇參加初選?佢點解仲可以教書嘅?

同游精上腦,梁仲痕一樣,唔知還咗錢未呢,呢啲人仲可以入大學教書,仲要教社會學,明顯幫人地仔女洗腦,咩人會安排呢啲人入大學教書,心知肚明,有呢啲人真係長遠影響國家安全。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

這幾日睇番以前立法會局和政治,由2014年開始睇,真係覺得反對派好似小學生 嘈交,為了不講議提,就針住建制派言行駡,駡到流會。。。
經過佔中,已經比班沒有社會經驗的年輕人玩立法會, 老一輩反對派就係比這班新人玩到冇了立法會議員這份工,年輕人想急進達成目標,不理後果,可能見老一輩搞唔掂又有高收入,但他們工作經驗真係少, 眼光短淺,已為更加出位就得,最終輸哂

伯爵府

係youtu見到呢個人個面孔越嚟越多咗種邪氣,係咁扮到天真無邪,得香港人先知道佢啲蠱惑嘢,佢好識做戲

侯爵府

Yungalice13 發表於 24-3-10 12:42
同游精上腦,梁仲痕一樣,唔知還咗錢未呢,呢啲人仲可以入大學教書,仲要教社會學,明顯幫人地 ...

佢還左錢未?
佢仲可以做講師,會唔會繼續灌輸顏色比學生?

首頁

尾頁

跳至