自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好似無論條路點行都好,都係女人要犧牲。

男人出軌唔理佢精神定乜嘢都好第一步自己忍咗佢等小朋友長大先算。

終於搵到一個真心愛自己多過自己愛佢嘅人,但係為咗小朋友都係要放棄呢一份愛。

母親依一個身份其實好沉重

珍珠宮

luvkaka 發表於 24-3-17 11:46
好似無論條路點行都好,都係女人要犧牲。

男人出軌唔理佢精神定乜嘢都好第一步自己忍咗佢等小朋友長大先 ...

咁又唔好咁講,女人出軌,男人照顧仔女,呢啲case都有嘅

大宅

都要睇性格既,都有不負責任既母親。

ccysj01    發表於 24-3-17 12:11

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

講真唔係做父母嘅就一定會為子女,現實生活中其實有好多父母都好自私衹愛自己,樓主可能好彩未遇過啫。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我識人係連自己啲仔女都唔要跟第二個男人走 所以男女係平等的

洋蔥頭媽咪    發表於 24-3-17 12:33
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

如果我係Emma, 我會問吓悅悅想跟邊個,悅悅似想跟Daddy

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

popocat 發表於 24-3-17 12:09
如果我係Emma, 我會問吓悅悅想跟邊個,悅悅似想跟Daddy

我唔明點解後來會同返書生一齊

珍珠宮

劇入邊都有個無出現嘅角色為自己拋棄女兒,呢啲case 現實都有,尤其再上一代,離婚婦有兒女變成包袱,呢一代反而有兒女都仲可以追事業第二春。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

akachanman 發表於 24-3-17 12:10
我唔明點解後來會同返書生一齊

睇得出佢老公由始至終根本好愛佢,亦睇通咗攪到離婚佢自己都要負番好大責任,對Davey可能衹係感激未必係最愛,佢都同Davey 咩過算係扯平,老爺又走咗再沒煩惱, 佢老公其實都仲好愛佢,錢乜嘢都可以畀曬佢,女人睇通的話一齊返都合理。

大宅

洋蔥頭媽咪 發表於 24-3-17 12:24
睇得出佢老公由始至終根本好愛佢,亦睇通咗攪到離婚佢自己都要負番好大責任,對Davey可能衹係感激未必係最 ...

Davey 係有錢,係愛自己
但Yo心裏面錢唔係放一位,個女嘅成長係佢最關注(呢個都係好多媽咪嘅心聲),為咗個女破鏡重圓,加上子溢其實好愛佢,好錫個女,只係自己放唔低出軌,但時間可以沖淡好多嘢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊