美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

gracefull 發表於 24-4-18 10:53
要睇你果間係點打,佢地都有講M22有個原廠打荷爾蒙斑制,但用呢個制打出黎係冇料到,要用佢地自己研究既技 ...
trainer都係教我地用依個制打荷爾蒙斑,我自己都覺得好似冇咩效果,有同事仲試過打到個客反黑左小小,所以公司講到明淨係可以用依個制,可以降低能量,但一定唔可以調高,其他度數個d都唔可以自己教,局住係咁打就咁打,新黎d妹妹,我都教佢地打荷爾蒙斑要將依個制能量降到最低,寧願無效都唔好打到個客反黑,等陣俾客投訴仲衰,一定要保障自己

個時我都想學點樣睇唔同既荷爾蒙斑再自己教度數,但training冇教,公司都冇人講,點會敢出聲問

大宅

回覆樓主:

我見隔離post有提le doxxx有sylfirm,樓主有冇試過sylfirm打荷爾蒙斑得唔得?

大宅

mimi674 發表於 24-4-19 14:49
我見隔離post有提le doxxx有sylfirm,樓主有冇試過sylfirm打荷爾蒙斑得唔得?

佢地都有提過下,但冇叫我試,之前53樓個位jm又講得幾岩,盡量揀d醫美係有好多唔同既荷爾蒙斑機,唔洗冇效都局住打死一部機,如果打excel V唔work咪轉打其他機,我而家係Le Domes都係咁,個打斑package可以跟我個情況任轉機

大宅

其實各位JM 好好人分享自己經驗,教識我哋好多嘢,多啲資訊,唔使我哋行冤枉路,當然一定有人講話係打手…..,呢樣嘢每個人自己去衡量,起碼睇完啲資訊,識多樣嘢,了解多啲,真係唔使去燒錢嘥錢!

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

我是從2022年有荷爾蒙班,一直打pico打咗十次,的確係淡咗好多,大約冇咗5成,擔心越打皮膚越薄,而且有醫生講過膠原層失去彈力。於是試下大陸搽面嘅藥水,用手捽傷皮膚再搽美容液,的確係有效,但係令到皮膚非常乾我唔想再繼續搽,始終擔心大陸美容液成份,於是轉食NMN, 食咗1個月,荷爾蒙斑淡咗,皮膚白咗,仲意外覺得虎紋淡咗,而家已清得8899
attach0/tmp/phpQDoOC3
:

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊