婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

少d見男家d人

佢地一d唔比面你
你要堅強一d
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

wwmcc 發表於 24-3-20 11:24
話說我真係就嚟俾我99同姑奶搞到我發癲 每次見親佢地 我都好唔開心 佢地係極度唔鐘意我 事源係我 ...

我係你就個仔跟我姓,仲以為你話簽紙離婚添
呢啲男人同廢物冇咩分別

珍珠宮

唔洗靠男家,就唔洗理佢地咁多啦!
除非佢地對你好,唔係咁傷神理佢地做乜,兩母女連扮吓都唔扮,擺明係俾你知佢地唔鐘意你,唔俾面你,
你又洗咩咁委屈? 俾面老公,對佢兩母女客客氣氣就算,bb係自己,自己先有話事權,排隊都未輪到姑奶

大宅

回覆樓主:

認同23樓 你點對我 我點對你 唔駛靠男家話之佢
你老公要返去食佢咪自己返 佢係人地個仔返去食正常 幫家姐都正常 重點係你都係人地個女 你係嫁比你老公做老婆 唔係嫁去做人地既出氣袋 何況又唔係得罪佢地 而且佢地連基本尊重都冇 無需要令自己唔開心
可以既話試吓同老公輕輕講吓 睇佢咩反應先
咁你心裡有數呀嘛
世界每日都在變 今日唔知聽日事 好好對自己 對愛錫你既家人 對愛你既人好就夠了
祝你同bb開心快樂呀

男爵府

2024年龍年勳章

唔發生既事都發生左 努力做好媽媽呢份工! 你要知道你仲有外家錫,唔洗理佢男家錫唔錫你 ,話之佢,過時過節咪返去做下演員算,人生匆匆幾十年,時間會令你放開

珍珠宮

回覆樓主:

你最蝕章係未婚大左肚,搞到好似非嫁不可咁!不過都已經有左,你老公係應該負責,唔係咩都丟俾男家,做唔好果個,係你老公!
至於老公對姑9好,係,佢地由細一齊大,可能係好感情,我都覺得送下野俾姑9,係無問題,但唔代表無限吧。。。。你同你老公係夫妻,難聽講,佢有咩事,搵都係搵你先,撐都係你撐先,雖然話錢係佢嘅,但佢真係無錢,你地頭家唔係你貼?
我唔會由得佢無限送禮物送錢wo....結左婚就係唔同,佢係我個仔嘅爸爸,要有一家之主嘅覺悟,唔係下下倒貼其他人,幫人地養女養老婆!
睇見le D唔斷奶嘅男人就覺得煩,仲要有班靠痴嘅家人~
樓主,你如果經濟獨立,就為自己計劃定將來la~

珍珠宮

c27cheun 發表於 24-3-20 13:40
其實我覺得有問題個個係你老公。禮金,過大禮或者咩儀式個D係你老公負責,唔係男家,當然你話佢係有錢人家,富 ...

女仔真係要識保護自己

大宅

wwmcc 發表於 24-3-20 11:24
話說我真係就嚟俾我99同姑奶搞到我發癲 每次見親佢地 我都好唔開心 佢地係極度唔鐘意我 事源係我 ...

少回99家為妙,即使去都要食完快d閃

大宅

自己唔爭氣

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊