自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

畀面勳章

我姑奶住我隔離屋苑,成日唔通知就上來⋯今日佢又帶個女放學走上來。我仔明天考試,補習老師同佢起屋企溫緊習。我本身返緊工都唔知,係我親戚send左張佢女起度同我仔玩嘅相去family whatsapp group.... 之後老師落堂whatsapp我,話親戚上左來,我仔分哂心,親戚仲問佢幾次補完未佢哋要去會所玩⋯老師答佢冇咁快,明天要考試,之後親戚叫佢個女坐起度做功課有唔識問老師。
我真係好討厭咁樣,你不請自來都算,明知我仔明天考試仲阻住佢補習撩佢去玩,點解可以咁唔識做⋯同埋你女冇交補習費,你有唔識叫老師答唔答你好⋯
之後我whatsapp佢:下次你上來先whatsapp我,xx好容易分心,可以補完習先一齊去會所玩一陣
佢已讀不回,但私底下同我老公講,洗乜咁緊張,我女考試都唔溫書,仲話一家人上屋企都要預先通知?唔洗呀嘛?

公爵府

averymom 發表於 24-3-21 17:40
我姑奶住我隔離屋苑,成日唔通知就上來⋯今日佢又帶個女放學走上來。我仔明天考試,補習老師同佢起屋企溫緊 ...

一係就玩反面等佢以後都唔使上嚟, 其實如果你屋企有工人姐姐睇住就叫工人姐姐唔好開門話冇人喺屋企

珍珠宮

回覆樓主:

如果我老公家人咁樣同老公投訴,一定俾我老公鬧返轉頭!
你老公唔係由得佢下。。

大宅

2024年龍年勳章

我姑奶住我隔離屋苑,成日唔通知就上來⋯今日佢又帶個女放學走上來。我仔明天考試,補習老師同佢起屋企溫緊 ...

呢啲親戚好離譜,俾我實反面

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

你已經好好脾氣,比著我,我立即打去爆佢一鑊剷到佢上天花板,再唔知衰仲夠膽上黎直頭會搵機會面對面剷爆,你話屋企人上黎唔洗通知丫麻,我就搵日殺上你度然後鬧到你扒係度,呢d死賤精你唔惡到極唔會知衰。我唔需要老公做中間人,我會直接了當話剷你就剷你,個point係我度我會逼到佢埋牆角,我唔怕做醜人的。

男爵府

乍帝唔係屋企,唔開門。我女教我(emoji)

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆樓主:

換門鎖, 如果佢嘈,話返佢小氣,用依個理由同佢反面

侯爵府

個家唔係得妳老公有say喎, 妳自己出聲唔得嗎?阻住小朋友考試温習我同佢死過呀. 咁唔識做,絕交仲好.

珍珠宮

你真係有排煩,除非你老公肯幫你

62,99住得近嗎?

琥珀宮

直接反面,一勞永逸啦

子爵府

咁大個人都咁唔識do

水晶宮

yurijm 發表於 24-3-23 10:58
唔會話你妄想症
你呢啲完全親身體驗先講得出
我身邊都有一個,我正正同我老公就咁分析

你那件超差人品,打橫來說呀。

我那件好彩晨早反面。少樣煩。

絕對係因為我哋住好少少加有工人才咁搞搞震。人地要借人地地方免費打卡及營做自己中產人設。但又要孤寒零支出。直程勁過會計師。

大宅

下次預早同佢講定,叫佢唔好上來阻住溫書,再早一日再提佢,話已經通知左老公同贊成,唔會開門。叫佢唔駛再同你老公講呢講老。

水晶宮

yurijm 發表於 24-3-23 11:00
你有冇睇過之前BK有個hit post
有個jm話自己跟啊媽走上哥哥屋企餵喵
講到大條道理

就是啦。呢類衰到極。

水晶宮

magcat 發表於 24-3-23 10:47
如果明事理既,唔會有影響

我那件就麻麻地,要很多年才叫做看清楚少少。有時都好勞氣。

水晶宮

averymom 發表於 24-3-23 12:16
我仔小-,佢女小三
你老公好識做,我個個係豬隊友

你仔女仲細,值得花d時間訓練你老公,令佢同你係同一個視覺睇仔女的事。我老公都係豬隊友,但咁多年佢終於醒少少。

男爵府

畀面勳章

Jane1983 發表於 24-3-21 19:15
你仔幾大?佢女幾歲?咁唔識做!你老公同佢講。

前一排,我老爺有親戚係外國過來玩。我99約我地食飯,但我 ...

我仔小-,佢女小三
你老公好識做,我個個係豬隊友

男爵府

畀面勳章

Astra00 發表於 24-3-21 17:56
樓主好似係不在場,似係得工人加補習老師及仔仔。

工人沒得不開門,因為沒早知。陣間工人不開門,又驚比 ...

完全正確

珍珠宮

averymom 發表於 24-3-22 17:52
唔係呀,層樓我哋自己
佢真係純粹得閒就失驚無神上來hea

你有冇睇過之前BK有個hit post
有個jm話自己跟啊媽走上哥哥屋企餵喵
講到大條道理
心態同你親戚應該一樣
細佬屋企都係佢娘家,話去就去

珍珠宮

Astra00 發表於 24-3-21 19:04
總有呢類人。人性可以很醜惡。好簡單,淨係你生活好過佢,佢已經想盡方法來破壞。我甚至可以估,樓主件毒 ...

唔會話你妄想症
你呢啲完全親身體驗先講得出
我身邊都有一個,我正正同我老公就咁分析
如果我地唔係住靚少少既屋苑、平時有工人在家,點會咁神心特登走上來?
我記得之前有個膠人BK po都係咁
去哥哥屋企餵喵

我果個極品誇到特登用我廚房做佢囡既親子烹飪功課貪有工人做下手
但我本身廚房有裝cam
見到佢仲偷偷摸摸拎走我貴價食材
老爺奶奶過年時買俾我地
我叫我老公sd俾老爺奶奶睇,叫佢地買多一份俾佢地同我地,我地果份俾人拎晒
佢地就唔夠食
個極品知道件事,居然好意思唱我變態、廚房都安裝cam

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊