自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

yeikaki 發表於 24-3-22 09:10
今朝唔夠8:30am 就入去 login, 排隊幾千人 !! 到我報名時, 入到去報名等好耐, 報完之後, 等好耐, 跟住就話 ...

真係好煩,又浪費時間,所以活動統一同一日做,唔塞都難,排成半個鐘,入到去都係混吉,同你一樣,網絡錯誤。這個app 真係差。操作又難用。登入一陣又out 你出去。煩到你唔用為止。編寫程式的人,完全唔人性化。簡直浪費我們的時間。
最後唔怪得咁快排到入去,應該個個人都係白等又被out, 所以login 到都冇用。
這又是政府一大傑作。

子爵府

birdbird 發表於 24-3-22 09:38
你地覺唔覺得個Smartplay app 好難用,唔容易揾到有咩course 在幾時開始抽籤。我呢d中年人覺難用,家中長者 ...

當然係。

子爵府

yeikaki 發表於 24-3-22 09:42
me 2 , 排到了, 但想報的 course 已冇位, 尋日見到仍有 9 個位, 真激氣 !!

得個激氣。浪費我們時間。。。

子爵府

shobi 發表於 24-3-22 10:10
以前果嗰報名系統簡單好多,重點係改晒所有活動統一同一日,後補搶位,真係去體育館排隊都唔包搶到位!
:a ...

係呀。以前果個報名系統,簡單又方便。又有優先候補額。人性化又合理。也會因應唔同的活動分開日期公開候補,咁先唔會咁多人輪候。就算用app 減人手,也可以套用這方法。所以這程式真的是不知所謂。浪費公帑的又一傑作。

子爵府

shobi 發表於 24-3-22 10:10
以前果嗰報名系統簡單好多,而家難報,係改晒所有活動統一同一日,後補搶位,真係去體育館排隊都唔包搶到 ...

係呀。以後都好難報。(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊