在職全職

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 12:48
我是食肉獸

唔怕唔飽呀!太后仔開頭都驚,但佢最後都話食到飽飽

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 12:49
你買開心果?我買原味乍,我喺卓悅中心買

我喺萬象天地買,原味賣晒,不過我鍾意開心果先買

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 24-3-31 13:59
係呀!5人唱咗4粒鐘,太后仔都一齊去

咁開心

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 24-3-31 14:00
唔怕唔飽呀!太后仔開頭都驚,但佢最後都話食到飽飽

太后鐘意食素啱哂佢我食肉架乍

雲母殿

acbeans 發表於 24-3-31 14:02
我喺萬象天地買,原味賣晒,不過我鍾意開心果先買

好䓀好味?我都未食

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 13:47
午安汀

午安yan

雲母殿

chrischo2002 發表於 24-3-31 15:09
午安yan

今日出去邊度玩呀

雲母殿

去咗一日拜山一日北上,攰到C

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 15:09
今日出去邊度玩呀

去咗玩類似冒險樂園,好抵玩,
玩完食餐韓燒,
而家到香港lu

雲母殿

chrischo2002 發表於 24-3-31 16:17
去咗玩類似冒險樂園,好抵玩,
玩完食餐韓燒,
而家到香港lu

亞仔一定玩得好開心

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 16:56
正亞仔一定玩得好開心

係,昨晚玩完一次,
今日再去,好多game玩,
我老公都啱,槍game , 賽車,
之後睇返,原來疫情前我哋都去過,
但個時未咁先進、而家又有app , 又可拍卡,
又平,
籃球機香港12個幣一局,個度4個幣一局,
又新,即是我哋又多個地方玩,
冒險樂園,我哋可以唔使續會lu

侯爵府

回覆樓主:

hihi

雲母殿

chrischo2002 發表於 24-3-31 17:35
係,昨晚玩完一次,

幾多錢一局呀?我地琴日都去夾公仔,我姨甥仔夾左好多返嚟

侯爵府

acbeans 發表於 24-3-31 12:38
我都有買,你喺邊度買?

我都有買未食

侯爵府

acbeans 發表於 24-3-31 13:59
係呀!5人唱咗4粒鐘,太后仔都一齊去

唱k真係超抵,5 人360 住掃0 食飲料就可唱4 粒鐘,房大聲靚,正到

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 17:42
幾多錢一局呀?我地琴日都去夾公仔,我姨甥仔夾左好多返嚟

我哋去嗰間好似4個幣一局,
唔要嗰啲公仔,就可以換公仔印花,
之後再用啲印花換其他靚啲嘅公仔/figure

水晶宮

chrischo2002 發表於 24-3-31 17:45
我哋去嗰間好似4個幣一局,
唔要嗰啲公仔,就可以換公仔印花,
之後再用啲印花換其他靚啲嘅公仔/figure

一個幣單獨買是$1.5/個,
買$298有480幣,
你話啲人點樣可以唔玩/唔夾,
平到咁,推幣機,過癮到不得了,
好多香港人玩,
唔只細路、大人、兩公婆好多都玩

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 24-3-31 14:05
好䓀好味?我都未食

我覺得好食

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

chrischo2002 發表於 24-3-31 17:35
係,昨晚玩完一次,

上面啲game場又大又多野玩,小朋友去到玩成日都得

水晶宮

acbeans 發表於 24-3-31 17:54
上面啲game場又大又多野玩,小朋友去到玩成日都得

我老公就係咁講,
佢話佢可以玩成日

香港冒險樂園推幣機就等於賭錢咁,
唔知嗰邊有冇得換現金券?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊