夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

yuki00666 發表於 24-3-29 13:06
老公同一個有老公既女人傾電話、whatsapp,話只係閒話家常講無聊野,持續一年,佢話怕比老婆知,所以每次都 ...

不接受
好彩我老公無咁無聊亦無咁得閒,有時間有精神都同囡玩啦,點會嘥時間同個"普通朋友" 講無聊嘢

水晶宮

yuki00666 發表於 24-3-30 01:04
問左,佢話接受到wor,佢話響佢心入面我做乜都管唔到,佢從來無管我

佢梗係咁答啦
咁你咪無得話你唔接受佢咁樣囉

水晶宮

yuki00666 發表於 24-3-30 10:05
佢既回應係話「覺得而家答左話接受到,你會覺得係我做錯左先咁講,咁多年黎,你同乜人傾計,乜人食飯,我 ...

個心好難受但都會接受,自己忍咗佢
講到自己好偉大,嗱佢無做錯㗎不過你唔接受佢咁樣你就唔啱喇
講真我真唔明有咩好炫耀,要炫耀post 上fb open to public 大吧人睇啦
你叫佢咁多無聊時間同閒人(佢聲稱)傾計,不過將d 時間真真正正好好對老婆仲好啦

水晶宮

yuki00666 發表於 24-3-30 14:39
其實佢響我心中佢係95%好老公,每日定時報到,收工日日即時番屋企,所有收入都係比晒我,同朋友食飯都係一 ...

Oh 唔係好老公,咁係悶老公呀
所以佢喺第二度搵"stimulation", 搵另一人同佢傾計呀
有無定期同佢出去撐檯腳(無小朋友的)?

水晶宮

yuki00666 發表於 24-3-30 14:42
佢話只要我原諒佢,叫我搵男人傾計佢唔介意wor,因為係佢錯在先,咁我係咪都聽佢講好,試下搵男人傾計可能 ...

既然唔介意,問下佢去呢個得唔得你話最多唔摸齋睇
(講下笑)

attach1_sign/tmp/phpj6J28w

水晶宮

yuki00666 發表於 24-3-30 14:45
有架,夜晚細路瞓晒會出去二人世界,睇戲,食宵夜

咁都ok 呀
咁真係,我會表達我嘅唔開心 (當然唔會搵個男人傾計啦),表達希望佢會考慮下別人感受

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊