自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

jarjane 發表於 24-3-30 10:58
我喺大阪都係住天王寺Marriott, 啱晒我喺大阪短暫留一晚,第二日去京都好方便房間內一片無敵 ...

咁廣州四季,真係好過天王寺Marriott 好多好多

天王寺間Marriott, 景色真係好正,大地在我腳下感覺,但係間房真係偏細,不過冇辦法大阪市係咁㗎啦!

如果廣州四季,你可以book 在豪華啲,浸浴對住個廣州塔,不過我諗緊,夜晚嘅玻璃係咪唔透呢,應該係啦,冇理由咁低能要拉住窗簾浸浴, 呢一間特別豪華房,平日都係三千幾蚊港紙咋,真係好抵

仲有一樣嘢要無聊講吓,佢酒店嗰度冇浴鹽的,但係如果你有需要,前台會免費提供,佢有個橙花香味,同埋另外有一隻係泡泡型,橙花嗰隻浴鹽好好,好清香。記住唔使自己買。

attach1/tmp/phpH0SvuO

水晶宮

FennieMan 發表於 24-3-30 11:07
我昨晚去Mercato (k11,8/F). 之前喺上海食過,我對女好鍾意。 除咗個蟹肉意粉麻麻外,其他都不錯。佢個黑 ...

嘩,我好多謝你介紹,我返去同佢哋講吓

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wcandtt 發表於 24-3-30 11:19
咁廣州四季,真係好過天王寺Marriott 好多好多

天王寺間Marriott, 景色真係好正,大地在 ...

收藏成功
放下自在

珍珠宮

BK Milk勳章

一睇就知食同住都係平嘢啦謝謝分享

曲線要講明

水晶宮

FennieMan 發表於 24-3-30 11:07
我昨晚去Mercato (k11,8/F). 之前喺上海食過,我對女好鍾意。 除咗個蟹肉意粉麻麻外,其他都不錯。佢個黑 ...

二人餐咁多嘢食?
睇相好正,請問幾錢?

水晶宮

回覆樓主:

好正

水晶宮

cattz288 發表於 24-3-30 11:34
收藏成功

樓主D貼,成日都要收藏
我之前去深圳配眼鏡,都係跟樓主介紹,thx

cattz288    發表於 24-3-30 13:01

伯爵府

wcandtt 發表於 24-3-30 10:45
你有冇咩食肆係好介紹㗎,我一陣會去飲茶,之後夜晚會食多一餐先返香港,我仲未諗到夜晚食乜嘢好,因為太 ...

食在廣州! 我去咁多地方, 都真係覺得最好食嘅嘢在廣州, 有好多選擇, 平又有貴又有! 我哋而家黐起線上嚟, 星期六就上去有時即日來回, 有時住一晚, 為嘅就係週圍搵野食!
你會唔會經過天環?
佢間泰國餐廳, 我覺得唔錯環境食物都ok!
你有興趣我先pm你!費事幫人賣廣告!

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果坐高鐵去廣州,係咪選廣州東站?Thx

水晶宮

歌莉亞 發表於 24-3-30 12:54
食在廣州! 我去咁多地方, 都真係覺得最好食嘅嘢在廣州, 有好多選擇, 平又有貴又有! 我哋而家黐起線上嚟, ...

我pm你

水晶宮

whywhite22 發表於 24-3-30 12:53
樓主D貼,成日都要收藏
我之前去深圳配眼鏡,都係跟樓主介紹,thx
...

你攞咗眼鏡未,得唔得?

水晶宮

wcandtt 發表於 24-3-30 13:04
你攞咗眼鏡未,得唔得?

帶咗好耐,唔錯,鏡片驗證過應該係真,價錢合理,有你推介,唔使我周圍搵周圍格價,快靚正,thx

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

你的酒店和食物很吸引,令人看得很舒服

珍珠宮

減齡達人勳章

wcandtt 發表於 24-3-30 11:21
嘩,我好多謝你介紹,我返去同佢哋講吓

剛剛去食雲吞麵 睇小紅書介紹,又話米芝連。味道ok, 3碗雲吞麵加一碟炸雲吞,加4個可楽,¥85。
如果行開嗰邊 (東山口)可以一試,但又唔值突登走去食
attach1/tmp/phpu5pG3I
attach2/tmp/phpuQPuSa
attach3/tmp/phpcTTFHC

珍珠宮

減齡達人勳章

whywhite22 發表於 24-3-30 12:49
二人餐咁多嘢食?
睇相好正,請問幾錢?
...

¥1660 2人餐!我哋4個人,本來想叫2份,但姐姐話太多,建議一份再加其他。所以,我哋就加咗炸什錦海鮮,帝王蟹麵,銀鱈魚。
attach1/tmp/phpQVAr1o

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好正

珍珠宮

wcandtt 發表於 24-3-30 09:05
跟住講吓我住嘅四季酒店,我老公讚我揀得好好佢真係好少讚我

嘩嘩嘩

泳池境好靚呀

珍珠宮

wcandtt 發表於 24-3-30 10:31
呢間真係好得,佢原本冇帶泳衣上嚟,見到佢泳池嘅相,就後悔到不得了,我個女即刻話你 ...

嘩嘩嘩好吸引

又可以慳返gym 錢水療錢

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

shareen1109 發表於 24-3-30 09:50
返大陸真係好危險!!

體重好容易上升

多謝留主分享呀!食、住、玩都好正

你哩句我真係好認同,我老公仲要話帶我上去糟肥我(其實我已唔瘦),我老公好毒。

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

啲餐具,四季酒店無得輸

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊