自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Aley1204 發表於 24-4-6 01:34
不如考慮下香港海洋公園

嘩,如果福豬豬嚟香港,海洋公園一定會逼爆

珍珠宮

TV家 發表於 24-4-5 17:11
真係睇到好心痛 & 都想喊 希望大陸飼養員可以多D關心& 照顧福寶

而家照顧福寶嘅奶爸叫曾文,金牌奶爸 放心,聽聞奶爸之前網上講笑話如果福寶跌左條毛髮,佢可能會死於網絡,類似意思

珍珠宮

SOHOT 發表於 24-4-5 16:08
今日睇小紅書見到有視頻,福豬豬不停打筋斗,引爺爺嚟睇佢,可惜爺爺已經不能再立即回應佢,睇到我好心痛: ...

系呀我都見到,但佢今次無論點打筋斗,姜爺爺都唔會再出現

反而我覺得宋爺爺更可憐,睇視頻見宋爺爺雖然同兩隻小熊玩咁,但個樣系心事重重一點都唔開心嘅,睹熊思熊(福寶),宋寶太感性了,眼都哭腫了,內地網民亦好好心,系宋爺爺Instagram 留言,叫宋爺爺下載App,將來可實時觀看到福寶視頻,原來可以睇到每隻熊貓嘅cctv,有次花花嘅奶爸不在,花花被遺漏了在戶外,工作人員無收花花回室內,被網民見到晚上花花在戶外

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

hellomiki 發表於 24-4-6 16:13
系呀我都見到,但佢今次無論點打筋斗,姜爺爺都唔會再出現

反而我覺得宋爺爺更可憐,睇視頻見宋爺 ...

請問個app係咪熊貓視頻? 我都下載咗,不過要大陸電話登記

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

uhtcl2006 發表於 24-4-5 23:22
係,見到福豬不停打筋斗
佢應該係想搵爺爺了,畢竟而家對福豬豬嚟講,所有野都陌生,連照顧佢 ...

不過總要經歷呢個過渡期,希望福豬豬快d接受曾奶爸的愛啦!我相信曾奶爸會好好照顧佢的!

珍珠宮

bu-b 發表於 24-4-6 18:56
請問個app係咪熊貓視頻? 我都下載咗,不過要大陸電話登記

好似系,我無下載

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊