夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

gooseho 發表於 24-4-6 21:34
樓主,反而你老公都50+(仔都成年),有妹妹癡過去,即係應該有d錢,玩多幾年,都60歲,而家盡量扮不知道, ...

老咗邊個走先邊個先要人照顧真係話唔埋,除非老公比自己大15年以上,值搏率先大。
何況何莉莉最後都要同小五打七年官司先袋袋平安,萬一老公一早立好遺囑分比小三四五及其私生子而原配又唔知呢?!

大宅

jessiej520 發表於 24-4-3 13:59
好難過,結婚好多年,個仔也差不多成年一直以為一家人好幸福,有老公愛錫我,仔仔也很孝順
最近無意中發現 ...

好羨慕點解結婚咁耐仲可以一星期2,3次?同埋你係點發現?

複式洋房

netbb 發表於 24-4-6 22:33
好奇你老公工作上係咪做到好高級、所以先吸引到妹妹仔

專業人士,賺到錢,但平常工作都好忙,唔明點可以還有時間同第個

複式洋房

hungu28 發表於 24-4-6 13:34
戥樓主難過!好理解你現時嘅心情應該好痛苦!
冇睇你之前嘅post,據估計應該你知道佢地當初接觸嘅過程。嗰 ...

滿腦疑懷,偷睇老公手機都有好一段時間,老公不會刪信息,佢地平時係有傾計,但唔多,亦沒多曖昧,亦不講電話,佢哋見面的時候發生咩事我就不知啦,但從沒想過會有今天

複式洋房

avocada 發表於 24-4-5 15:42
你唔拎出來講,你只能夠獨自傷心淌血,獨自承受,佢一唔在你身邊,你就會亂諗嘢,你日子唔會容易過

同埋, ...

我覺得個女仔已動真感情了,否則佢咁靚女,我老公年紀又比佢大咁多,點會同我老公發生關係

複式洋房

COCO111 發表於 24-4-6 09:13
個女仔呢個年紀確實係吸引,所有50幾歲男人都一定心動啦,係唔係國內人?
...

香港的,還很靚女,我有比個女仔的照片自己信得過的朋友看,佢哋都話男人什麼年紀都係喜歡呢類型,我自己本身很平庸

大宅

回覆樓主:

咁你真係受得了嗎?打算裝作不知見步行步?我果件有d動作成日機不離身,我已經情緒波動,但冇證據死口不認,都唔知可以點。

男爵府

jessiej520 發表於 24-4-8 08:42
香港的,還很靚女,我有比個女仔的照片自己信得過的朋友看,佢哋都話男人什麼年紀都係喜歡呢類型,我自己 ...

樣靚,但做小三真係三觀不正!

男人會鐘意靚女,但夫妻間有千絲萬縷的人際網絡,財務,子女的連結,感情基礎,無甘容易攻破,特別係妻子可以提供到情緒價值比老公的話。理智的男人只會玩下靚女,但不會上身。送ipad呢d都係為呃蝦條,未算玩真。
我感覺樓主係會守到頭家。加油!最重要繼續自己開心生活,忙d令自己唔好一直係深淵轉彎,走翻出來,學多d野,有自己生活,朋友(用多d男人錢),唔好成日想他出軌對不起你,不值得你對他好之類。當他需要你懷抱,讚揚時候,唔好收埋,報以擁抱!繼續正常夫妻生活(榨干他)。

貪心的女人或者做人小三的女人一般都係原生家庭不好或者三觀不正,假以時日,或多或少都露出黑暗面,相比你的平穩情緒,愛心❤️,溫暖,男人會翻來。希望你家庭重新回到和諧!離婚很容易,很解氣,堅持更難,但經歷風雨後嘗甘露,更香更甜。

大宅

男人係唔同女人,女人係好專一,有愛先有性男人就有性先有愛

大宅

回覆樓主:

俾著我會直接搵個女人同佢講我知,叫佢唔好咁cheap,再cap對話圖係各大討論區唔犯法地post,盡量唔犯法地俾人估到佢係邊個,我會同佢地死過,唔會放過佢地,就算條佬要走,條cheap婆都已經係公開小三,有咁大玩咁大

男爵府

anouck 發表於 24-4-9 07:25
俾著我會直接搵個女人同佢講我知,叫佢唔好咁cheap,再cap對話圖係各大討論區唔犯法地post,盡量唔犯法地俾 ...

麻鷹唔管管雞仔? 咁要點對付個出軌男?

複式洋房

anouck 發表於 24-4-9 07:25
俾著我會直接搵個女人同佢講我知,叫佢唔好咁cheap,再cap對話圖係各大討論區唔犯法地post,盡量唔犯法地俾 ...

這樣做咪即是等如迫個老公同我離婚,就是唔想傷到大家,更加唔想係我迫走佢

複式洋房

gooseho 發表於 24-4-8 22:27
樣靚,但做小三真係三觀不正!

男人會鐘意靚女,但夫妻間有千絲萬縷的人際網絡,財務,子女的連結,感情 ...

你講的話我好明白,我亦打算係這樣做
只係佢同第個女人上床後,我才明白原來佢不是我想像中咁愛我
如果佢深愛我,不會冒這個險去觸犯天下女人的底線
我以為我同佢好恩愛,這麼多年都無乜吵鬧過,但原來都不足夠。

大宅

jessiej520 發表於 24-4-9 12:17
如果佢 ...

有時未到秘密爆破既一刻大部分男人都會諗住可以握個老婆一世…如果個男人預料到將來老婆會知道同埋個後果,應該會小好多男人行出第一步,既然已經發生左同埋決定吾會離婚,不如諗下點樣可以吾好比你老公越採越深。 暗示吓比佢知,喊晒口咁同佢講發左個惡夢話佢出軌,睇下佢咩反應先。

大宅

jessiej520 發表於 24-4-9 12:17
如果佢 ...

其實佢同個女仔識咗幾耐?最近是否如常交人?放假陪你?

男爵府

AndesChan 發表於 24-4-3 15:31
因為兩個女人佢都食得落囉...

因為每個女人都可能有不同功架
所以男人好想去試

大宅

jessiej520 發表於 24-4-3 13:59
好難過,結婚好多年,個仔也差不多成年一直以為一家人好幸福,有老公愛錫我,仔仔也很孝順
最近無意中發現 ...
我都係咁,我果件仲可怕,係女人都啱,已經唔知同過幾多個女人中出啦,要自強不息,愛自己提升自己,幾傷心難過佢都唔會身同感受,加油JM!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

男人有條件,又肯車出車入送禮,追女仔話咁易。你已表明唔想離婚,咁唯有忍。要睇你心理質素,夾硬忍,好容易有病。用佢嘅錢買買買,旅行,做自己鍾意嘅嘢。

你C6五十幾,俾盡佢玩多十年,佢想繼續,小三都唔肯啦。你詐唔知,你C6仲會做表面功夫,踢爆就盞佢光明正大。你最緊要保重自己,冇嘢比自己重要。

子爵府

樓主老公5張幾都可以一星期兩至三次,都幾鹹濕需要!佢可能唔止呢條女,仲有可能會玩交友app識女!

複式洋房

回覆樓主:

自己溝返嚟嘅女友無套中出唔係好正常咩? 叫G就話要跟返江湖規矩帶袋上陣,唔帶會畀人揼一身趕出門口
男人為咗得到性愛極樂快感,佢哋係唔會怕污糟,同時會覺得個女人咁都肯真係好愛佢
你老公進行緊男人嘅終極夢想,享有齊人之福,樓主要好好部署,諗唔到就唔好輕舉妄動做決定,因為依家係佢有多一個揀,你冇。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊