自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

cubybyj 發表於 24-4-18 21:56
2月有用過compass $一扣即享扣百佳簽賬, 今個月再簽百佳已冇得直接用compass $扣, 請問知唔知係咪百佳冇左 ...

有,上星期用過

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

amych 發表於 24-4-7 23:29
之前係百佳間中都有一日9折,而家百佳都用唔到分,咁即係連9折都無,睇黎無咩用,咁可能要取消張卡
...

逢星期三買$300或以上有10%回贈
買coupon都可以
我每個月都買盡

水晶宮

stella816 發表於 24-4-20 21:16
每個月上限係幾多?我多數買Aeon週三特價日用

$2000
我就係網上hktvmall 買嘢,餘數就買哂百佳coupon
做到6月,希望會延長

水晶宮

stella816 發表於 24-4-20 22:21
唔該晒,我都唔知每個月有上限等我下次買多啲先得
我都希望佢延長慳得幾多得幾 ...

係呀!9折好好,慳得一蚊得一蚊

水晶宮

cl1215 發表於 24-4-23 09:03
請問你付款時係咪一定要用電子錢包比錢先有回贈?因為我上星期三起百佳網上購物,超過$300,用信用卡網上 ...

用咩都得
過幾日會係app見到,一撳就可以扣
如冇用app, 月結時會見到回贈

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊