美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最近IG Facebook成日出一個叫做「悟空的心情」廣告標榜日本過江龍
$388/45分鐘按頭,呢個價錢…不予置評
後來又見到另外一個廣告,標榜單次收費,唔會黑Sell,自助式……結果都係中伏

原來又係Perfect Medical
入到去就帶我去間Sell房坐,未做已又想Sell
問佢100/200/300蚊分別,淨係Show張電話圖比我睇,但唔比影相
原來$100得15分鐘做個眼機,5分鐘眼膜
做完之後再帶去Sell房又Sell一輪
最後又話要等簽名,等左10分鐘催極都無人黎

[img]blob:https://www.baby-kingdom.com/56e012e0-8cc3-4df3-8714-6cdd5d0772ff[/img]

[img]blob:https://www.baby-kingdom.com/ac0af7b2-bff3-4639-8614-c2bcfa59b444[/img]

子爵府

2024年龍年勳章

我係最開初推廣時去咗,book時唔知係perfect medical ,佢地亦好刻意唔提。嗰次佢地搞錯咗booking,雖然出晒confirm email,比晒錢但上到去無司傅幫我做。

第二次再上去,佢地無收我錢,做完我走咗無,sell過,手法係好舒服但因為perfect medical我感覺差咗唔會再去。

子爵府

2024年龍年勳章

a011c20 發表於 24-4-6 15:51
最近IG Facebook成日出一個叫做「悟空的心情」廣告標榜日本過江龍
後 ...

結果你有冇做按頭

複式洋房

複式洋房

anniekayan 發表於 24-4-6 23:05
我係最開初推廣時去咗,book時唔知係perfect medical ,佢地亦好刻意唔提。嗰次佢地搞錯咗booking,雖然出 ...

原來都係同一間

大宅

後 ...

呢兩日facebook好多廣告,我都有留意,多謝樓主提醒。

象牙宮

後 ...

$388/45分鐘按頭

頭部按摩技術研究(產生多巴胺等快樂賀爾蒙)头, 腳, 背部 血穴處。中西方明白按摩道理及益處
一般按摩時間需要30~40分鐘。全身有痛症者需更多。全身痛症, 中西治療及 中醫調理 + 精神料。
按摩完, 未必都心身紓緩、排毒、放鬆、修復、休息。按完要即時離床。

被人「精神攻擊」 N 小時; 完全抵消了按摩益處。
sales 「攻擊」=心理與精神受困。

多謝樓主分享。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

我喺facebook都見到有人中伏!不過佢話係另一間美容院,反正都係去到就帶你過去隔離鋪頭之類,而且仲好chur sell,好恐怖

別墅

真係唔可以亂去呢d店,多謝提醒

複式洋房

後 ...

多謝提醒

民房

後 ...

黑店之王(emoji)‍(emoji)

複式洋房

黑店之王X2

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊