美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我情況唔係好嚴重,見到開始有大片少少嘅斑已經即刻去打,打到第4次已經淡返好多,覺得自己好幸運,因為睇到有好多人打斑話反黑,感覺打斑扮靚都要講彩數,我自己上網睇話1064波長比755好,唔敢打韓國機,搵返美國機打,我買左幾次嘅plan 除開真係算平,around$800一次,之前問過d ig shop 都要過千,我最後揀返美容中心做(唔係最大果啲),我自己網上搵,第一次上去時都好驚會hard sell, 實際感覺好過預期好多,因為價錢自己afford 到,埋單計反啲價錢比起小店平,我有朋友話返大6打,講真內地啲機係真定假好難分,而且香港經濟依家咁樣,自己再唔撐下,第時就真係冇哂選擇,因為執哂。不喜勿插,純分享係香港消費體驗

大宅

要買好多次先800蚊嗎?可唔可以睇下你情況,我都想打斑

複式洋房

我都想打,唔識簡

琥珀宮

pandamumm 發表於 24-4-9 01:21
我情況唔係好嚴重,見到開始有大片少少嘅斑已經即刻去打,打到第4次已經淡返好多,覺得自己好幸運,因為睇 ...

大陸打,攪笑咩,大陸d人都黎香港做醫美

大宅

比個like樓主,
身邊真係好多朋友去左小店做醫美
但講真我自己真係唔敢
之前睇過新聞真係會出事

我自己做醫美會揀D朋友試過
同埋去番有咁上下scale的店
太平,有時都真係唔係怕有無效
係怕會唔會有事

象牙宮

我情況唔係好嚴重,見到開始有大片少少嘅斑已經即刻去打,打到第4次已經淡返好多,覺得自己好幸運,因為睇 ...

人有多麻煩。
40+荷爾蒙不穩定。【荷爾蒙失調】荷爾蒙斑多。更年期
女性到了 48~52 歲之後,更年期 導致女性荷爾蒙減少,荷爾蒙穩定。
更年期之後,這年紀 色素細胞過度活躍,因而分泌出黑色素,令皮膚變得暗沉。
55 岁以上 荷爾蒙斑變成「黑色素沉澱」色素沉澱和黑色素斑。
65 岁以上 荷爾蒙斑「黑色素沉澱」變成老年斑。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

我試過打走咗荷爾蒙斑, 打咗10幾次, 但一年左右又生番

複式洋房

可以話俾我知邊間? 我就冇你咁好彩我嘥咗好多錢,但越打越黑!

複式洋房

回覆 nben 的帖子

我都唔敢去小店,所以ig shop 果啲都係睇下咋,我指唔係最大果啲咋,因為果啲乜記乜記,我好驚去到要開十萬八萬先走得甩依家去呢間我見冇代言人,冇上市,所以我話唔係大果啲,佢位置係朗豪坊,我覺得又稱唔上小店,所以佢個價錢我係有驚訝,因為企理乾淨,唔係工廠區。

複式洋房

回覆 mandy952 的帖子

就係囉,我識有啲朋友,佢哋真係俾內地沖昏頭腦,咩都話內地試下我都唔識俾反應

複式洋房

Dilyschqn 發表於 24-4-10 17:42
要買好多次先800蚊嗎?可唔可以睇下你情況,我都想打斑

打斑我買咗7次,5000幾蚊,除開around 800蚊一次,第二張圖係第四次之後影

大宅

回覆 pandamumm 的帖子

想要資料,請問係邊部美國機,可以pm ?

大宅

回覆 pandamumm 的帖子

效果幾好

伯爵府

pandamumm 發表於 24-4-11 19:12
打斑我買咗7次,5000幾蚊,除開around 800蚊一次,第二張圖係第四次之後影

你好 。我想要資料 。麻煩你pm我丫

大宅

pandamumm 發表於 24-4-11 19:05
回覆 nben 的帖子

我都唔敢去小店,所以ig shop 果啲都係睇下咋,我指唔係最大果啲咋,因為果啲乜記乜記, ...

朗豪坊邊間啊?
咁應該算大喎 租都貴啦

複式洋房

回覆 dolceee 的帖子

係丫,只係唔係乜記乜記多人識果啲+medxxxa 呢間

大宅

pandamumm 發表於 24-4-14 20:52

上左官網睇,呢間好似好貴架喎。你係打邊隻pico 呀?picocare?

複式洋房

pandamumm 發表於 24-4-14 20:52

Which ?

複式洋房

唔算貴,佢仲要第一次去買facial 果d 半價, 我計返啲價,平過某啲小店,所以我話可以撐返香港鋪頭,唔係下下都要內地做

複式洋房

回覆 singsingchan 的帖子

位置係朗豪,上網搵下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊