自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

angelheart 發表於 24-4-14 22:35
池中無魚,蝦自大

蜀中無大將!上次逆流大叔表現都只係僅僅合格,香港影圈經已出現斷層,冇睇好耐

珍珠宮

義氣仔女 發表於 24-4-14 22:40
香港電影界已經嚴重斷層, 尤其係女演員, 而家果班新人完全未成大器

其實男女都係,所以好少睇港產電影

珍珠宮

chuiyeebird 發表於 24-4-14 22:48
原本角色屬衞詩雅 點解最後落余手呢?大家諗下

香討嗰邊有料爆

珍珠宮

Sebastian@ 發表於 24-4-14 23:26
見到得獎名單O晒咀,除左男女主角獎,個個都唔識,

余攞最佳女主!嘩,好彩無嘥時間睇啫。

上次睇金手指,好多男女閒角都唔識,有個咩岑珈其d戲好屎,睇番原來仲要係近年港產片既常客,所以我對香港電影同所謂頒獎禮都冇乜意欲,影帝就肯定梁潮偉,其他所謂演員拎完都唔識係邊個

珍珠宮

SOHOT 發表於 24-4-14 23:49
係到講少少呀

同之前jm提既差唔多,新影後嗰老公有關

珍珠宮

SOHOT 發表於 24-4-15 00:56
成晚嗰頒奬禮都聽到啲得奬者多謝古生同爾生,好似TVB咁多謝珍姐同樂小姐一樣,小圈子選舉,圍內班人自己玩 ...

去電影版睇,我去揾破墓時見到

珍珠宮

小肥兔 發表於 24-4-15 09:32
講中現在電影業的問題, 蜀中無大將,廖化作先鋒, 唔係廖化差, 反之佢係一個家猛將, 唯一缺點是年紀大 ...

講左我心聲

珍珠宮

vkm2014 發表於 24-4-15 09:52
口腫面腫嗰個岑,得罪講句他做幕後好d,不順眼

樣唔討好唔緊要,但戲真係好唔掂,但原來佢係現今港產片屬多產演員,V台都係固定有拍劇 仲有幾個女角,好似劉華嗰女唔知咩名,得幾場戲又係做得用力作狀,香港影業其實經已斷層,成日話年紀大嗰班唔肯退,唔該睇下所謂新一代導演同演員點先,老嗰班退左香港電影仲快玩完

珍珠宮

JChan 發表於 24-4-15 15:00
重有個 胡子彤

古仔 期下

唔識,少睇港產片,除左大製作,冇原因冇動力會吸引到入場,之前有套好似叫填詞L,望完個名都唔知再講乜好……呢堆本土港產片本人唔係太識欣賞

珍珠宮

jaycee_mami 發表於 24-4-15 18:22
我想衛詩雅攞多d,很欣賞她的努力,演喜劇也幾好睇。

衛詩雅出道好多年,佢演技值得拎多過姓余嗰位,不過冇古生同老公撑,冇計

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊