夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

係佢電話WhatsApp見到佢同個女仔傾計,佢有keep住del 同個女仔WhatsApp 記錄,仲較左個女仔send whatsapp俾佢係靜音,係咁岩佢沖緊涼拎佢電話整野,佢電話無轉密碼,禁入去whatsapp見到個女仔send女女係學校d相俾佢,不過個老師唔係教呀女個班,個女仔仲話好掛住佢,星期六再一齊去上次個個地方,究竟佢地係幾時一齊?平時雖然係老公送女女返學,但應該唔會係學校識?老公平時都好錫我同幾個小朋友,星期日又會一齊出去玩,真係完全估唔到佢會出去揾女人,我應唔應該同學校講?我應唔應該同佢攤牌?

民房

mandycheung0415 發表於 24-4-15 19:38
係佢電話WhatsApp見到佢同個女仔傾計,佢有keep住del 同個女仔WhatsApp 記錄,仲較左個女仔send whatsapp俾 ...

以靜制動,勿打草驚蛇
收集更多資料,繼續check whatsapp, check email, phone record etc. , 再議下一步

洋房

萬般皆下品 發表於 24-4-15 19:43
以靜制動,勿打草驚蛇
收集更多資料,繼續check whatsapp, check email, phone record etc. , 再議下一步
...

我好想同佢攤牌但係諗到幾個小朋友就卻步

大宅

mandycheung0415 發表於 24-4-15 19:48

三個小朋友幾大呀?

複式洋房

我會即刻問佢!
遲d可能無左個老公。

洋房

090922 發表於 24-4-15 20:04
三個小朋友幾大呀?

1個6歲,1個9歲,1個10歲

洋房

hungu28 發表於 24-4-15 20:23
我會即刻問佢!
遲d可能無左個老公。

我覺得佢地已經咩都做左⋯
想俾個完整家庭幾個小朋友

大宅

mandycheung0415 發表於 24-4-15 20:26

咁你試下得唔得啦!
始終3個小朋友太細喇
唔得先攤牌囉

珍珠宮

早啲同佢傾,好過佢地有哂感情,你再講都未必有用

珍珠宮

回覆樓主:

截圖留證據先la....如果怕攤牌會撕破臉,又想俾老公知你知,一係暗示lo...睇下佢咩反應?!
俾D內地幼稚園老師做小三嘅新聞佢睇,順便講下而家回頭仲來得及~
唔知咁好唔好,不過我自己係忍唔到嘅~

大宅

mandycheung0415 發表於 24-4-15 19:48

唔好等呀,趁佢地應該未深時,一定要出聲,遲左佢個心飛走左你後悔太遲出手。

複式洋房

mandycheung0415 發表於 24-4-15 19:38
係佢電話WhatsApp見到佢同個女仔傾計,佢有keep住del 同個女仔WhatsApp 記錄,仲較左個女仔send whatsapp俾 ...

諗清楚自己想點先做下一步。

同學校講同攤牌都冇分別,兩樣你老公都會知道你知佢出軌。

自己個女學校老師都敢玩,你又話佢冇咩時間,咁佢係偷食高手所以唔怕?定完全冇諗過爆左既後果?定個老師靚到連老婆同個女既面子都唔理?

別墅

就係有幾個小朋友有籌碼係手先要講,而且真係太過份搵食行遠d, 呢d 男人好難唔再食女

男爵府

mandycheung0415 發表於 24-4-15 20:26

咁你有幾大決心挽回婚姻, 老實講, 一般咁多仔女, 男女又要返工, 關係易變差左,身邊太多個案係咁, 如果你真係想一齊, 咁就揾婚輔, 將你哋咁耐的問題一次過處理

之前, 你諗下自己想點,仲有要揾到確實證據, 以免佢抵賴,當然到出口就無可避免, 你要諗清諗楚先好做

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你攤牌目的係乜?想比佢知你知道左,然後stop? 定你係唸住攤牌完就離婚?

攤牌前,不如唸定自己想點先啦,唔好唸住你爆完佢,佢就一定會驚,然後死死氣stop…求你原諒再乖乖留喺身邊…

唔係叫你要去忍,但只係勸你唸清楚先行…畢竟仲有三個小朋友

民房

回覆 mandycheung0415 的帖子

其實真係唔好玩踢爆, 除非你已準備好自己及仔女日後的生活, 我眼見好多女人踢到爆晒, 攪到件事係人都知, 係人都知佢老公係衰人, 但又如何, 到最後自己又係唔捨得, 日日喊. 又後侮自己踢爆, 又求個老公唔好唔要自己同啲小朋友, 咁又何必呢. 踢爆咗某程度上係可以比人知佢幾PK, 但第一佢係小朋友的爸爸, 第二你話佢對你同對啲小朋友都好好, 何必攪到反晒面呢. 我之前有個男同事, 偷食, 其實佢只係貪一時, 無諗過會無咗頭家, 好多人都話男人偷食就預咗無咗頭家, 其實真係唔係, 同事個老婆同家人講, 又係FB講, 攪到個男人都無晒面, 好憎佢, 到最後離婚, 啲小朋友就係受害者, 個老婆之後又話可以原諒又話唔介意, 都攪到黃晒, 點樣返到轉頭呀. 千其唔好同學校講, 你又唔知你老公會唔會企佢嗰邊, 等一陣怪返你轉頭累人無咗份工.
你可以間接比你老公你知, 扮委屈, 扮可憐, 同佢講你同家人都好需要佢, 頭家唔可以無咗佢, 希望佢可以清楚自己係到玩緊火, 唔想啲小朋友知道佢哋最鍚的爸爸傷害緊佢哋最愛的媽媽, 等佢內疚, 佢可能會對你雙倍好. 係好委屈, 唔甘心, 但為咗小朋友唔好話委屈呀, 命我都可以唔要. 一次的原諒可能換來以後的幸福.

希望你諗清楚踢爆的後果同事希望雨過天晴. 最後都真係好難以置信有咁的老師, 攪學生的家長...

男爵府

mandycheung0415 發表於 24-4-15 20:25
1個6歲,1個9歲,1個10歲

6歲但幼稚園??? (你話個小三係幼稚園老師, 仲要 Send 阿囡相比佢)

kwhkwh    發表於 24-4-18 22:38

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

有3件, 5好話我衰格, 好大機會樓主係FTM. 但係米FTM 都好, 做人阿媽, 5可以沖動. 要小心應對, 好似樓上話齋, 行動前諗一諗, 你要點。

一隻手拍5響既, 如果有心傷補, 望下鏡睇下自己有冇地方要執執佢. , 問問自己有冇野未做好。賤男係賤既, 但5好蝕章, 俾佢大條道理話你缺點多多所以去溝女....

平時有水好cap, 女人有錢有底氣。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

好戲劇性的情況...

別墅

佢應該好唔開心,但係要冷靜處理。可以同佢傾下,問清楚發生咩事,睇下點解佢要刪掉WhatsApp 記錄同靜音個女仔。溝通係最重要嘅。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊